Doortrappen Drenthe: veiliger fietsen tot je 100ste!

Gemeente is partner in Doortrappen Drenthe. Samen willen we bijdragen aan het zo lang mogelijk en veilig te kunnen blijven fietsen. Want fietsen is heerlijk! Door te fietsen, blijf je langer gezond, zelfstandig en in contact met andere mensen.

Doortrappen in Drenthe

Doortrappen helpt, motiveert en inspireert om zo lang mogelijk en veilig te kunnen blijven fietsen. Het project bestaat uit diverse leerzame en leuke fietsactiviteiten die op lokaal niveau aan senioren wordt aangeboden. De activiteiten zijn opgezet en georganiseerd door Veilig Verkeer Nederland en de Fietsersbond, in samenwerking met sport- en beweegcoaches en andere partijen die betrokken zijn bij (veilig) fietsen in Drenthe. Tijdens de activiteiten kan men bijvoorbeeld een proefrit maken op een elektrische fiets of een driewielfiets, er worden handige tips gegeven over veilig fietsen, én ontdek je de mooiste fietsroutes door Drenthe.

Activiteiten

In samenwerking met de fietsersbond en Meppel Actief organiseren we meerdere activiteiten rond het thema veilig fietsen. We maken deze bekend in de gemeentepagina, op de website en via de socials..

Meer informatie

Kijk voor meer informatie over Doortrappen op: www.doortrappendrenthe.nl

Doortrappen logo 2019 met pay off Veiliger fietsen tot je 100ste