Meppel en de berichtenbox

De berichtenbox op MijnOverheid.nl is uw persoonlijke brievenbus. Daarin ontvangt en bewaart u digitaal post van onder meer de Belastingdienst, RDW, SVB en UWV. De post van de gemeente Meppel kunt u ook via de berichtenbox ontvangen. Overzichtelijk, veilig en altijd beschikbaar.

Steeds meer overheidsinstanties sluiten zich aan bij de Berichtenbox, waardoor u steeds meer post digitaal kunt ontvangen.

U kunt post van de gemeente Meppel ook digitaal ontvangen. Bijvoorbeeld over het verlopen van uw rijbewijs of de jaarlijkse OZB/WOZ-aanslag.

Voordelen berichtenbox

Waar u ook bent, met de Berichtenbox heeft u post van de overheid altijd bij de hand. En als u wilt, ontvangt u automatisch een e-mail als er post voor u is. De Berichtenbox is overzichtelijk, veilig en altijd beschikbaar. Én u logt op mijn.overheid.nl gemakkelijk in met uw DigiD.

Hoe registreert u zich op MijnOverheid?

Al een miljoen Nederlanders kent het gemak van MijnOverheid. Ervaar het zelf en registreer u met uw DigiD op mijn.overheid.nl. Na registratie kunt u direct gebruikmaken van Berichtenbox, Persoonlijke gegevens en Lopende zaken. Heeft u geen DigiD? Vraag dan eerst een DigiD aan via digid.nl/aanvragen.

Wat gebeurt er met de gewone post?

banner berichtenbox MIjnOverheid

Maakt u geen gebruik van de berichtenbox? Dan krijgt u al uw berichten gewoon via de post.

Meer informatie?

Voor meer informatie over de Berichtenbox kijkt u op mijn.overheid.nl of bekijk het filmpje op YouTube