Meppel en de berichtenbox

De berichtenbox op MijnOverheid.nl is uw persoonlijke brievenbus. Daarin ontvangt en bewaart u digitaal post van onder meer de Belastingdienst, RDW, SVB en UWV. De post van de gemeente Meppel kunt u ook via de berichtenbox ontvangen. Overzichtelijk, veilig en altijd beschikbaar.

Eerste stappen

U kunt post van de gemeente Meppel ook digitaal ontvangen. Eerst alleen het verlopen van uw rijbewijs, maar in 2015 gaan we dit sterk uitbreiden. Steeds meer overheidsinstanties sluiten zich aan bij de Berichtenbox, waardoor u steeds meer post digitaal kunt ontvangen.

Voordelen berichtenbox

Waar u ook bent, met de Berichtenbox heeft u post van de overheid altijd bij de hand. En als u wilt, ontvangt u automatisch een e-mail als er post voor u is. De Berichtenbox is overzichtelijk, veilig en altijd beschikbaar. Én u logt op mijn.overheid.nl gemakkelijk in met uw DigiD.

Hoe registreert u zich op MijnOverheid?

Al een miljoen Nederlanders kent het gemak van MijnOverheid. Ervaar het zelf en registreer u met uw DigiD op mijn.overheid.nl. Na registratie kunt u direct gebruikmaken van Berichtenbox, Persoonlijke gegevens en Lopende zaken. Heeft u geen DigiD? Vraag dan eerst een DigiD aan via digid.nl/aanvragen.

Wat gebeurt er met de gewone post?

banner berichtenbox MIjnOverheid

Maakt u geen gebruik van de berichtenbox? Dan krijgt u al uw berichten gewoon via de post.

Meer informatie?

Voor meer informatie over de Berichtenbox kijkt u op mijn.overheid.nl of bekijk het filmpje op YouTube