Toegankelijkheid

Gemeente Meppel geeft veel aandacht aan de gebruiksvriendelijkheid, toegankelijkheid, bouwkwaliteit en vindbaarheid van online informatie. Iedereen moet de informatie en de website van de gemeente Meppel gemakkelijk kunnen vinden, gebruiken en bekijken.

Toegankelijkheidsverklaring

Gemeente Meppel streeft ernaar om de online informatie en dienstverlening toegankelijk te maken, overeenkomstig het Tijdelijk besluit digitale toegankelijkheid overheid. Deze website www.meppel.nl is nog niet helemaal toegankelijk. Wij werken op basis van een jaarplan (PDF) aan het verbeteren van de digitale toegankelijkheid.

 

Status toegankelijkheidslabel van www.meppel.nl. Volg de link voor de volledige toegankelijkheidsverklaring.

Websites

Documenten

De gestelde eisen voor PDF-bestanden zijn aanzienlijk. Dit betekent dat op dit moment nog niet alle documenten volledig toegankelijk zijn. Als u een toegankelijke versie van een verouderd pdf-bestand wenst, kunt u dit op uw verzoek toegestuurd krijgen. Mail uw verzoek naar postbus@meppel.nl. Geef zo duidelijk mogelijk aan om welk document het gaat.

Reacties

Ervaart u toch problemen met de toegankelijkheid van deze website, laat het ons dan weten door een e-mail te sturen naar postbus@meppel.nl