Werken bij Meppel

De gemeente is regelmatig op zoek naar nieuwe collega's. Openstaande vacatures worden hier getoond.

 • Organisatie gemeente Meppel

  Algemeen directeur en gemeentesecretaris is de heer Sander Kastelein

 • Tijdelijke vacatures

  Biedt uw bedrijf tijdelijk personeel aan? Of bent u een ZZP-er die graag een opdracht bij de gemeente Meppel wil vervullen?

 • Stedenbouwkundig adviseur (28 uur per week)

  08 maart 2019

  De gemeente Meppel is op zoek naar een nieuwe collega. Iemand die inspiratie krijgt van een braakliggend terrein, verfrissende ideeën heeft voor een monumentale binnenstad en als geen ander weet hoe je een stad indikt in plaats van uitbreidt. Ben jij jong van geest, heb jij kaas gegeten van stedenbouw en kun jij anderen enthousiasmeren om samen tot het beste plan voor Meppel te komen? Dan zijn wij op zoek naar jou.

 • Planoloog (32-36 uur per week)

  08 maart 2019

  De gemeente Meppel is op zoek naar een nieuwe collega. Iemand die uit de voeten kan met de nieuw in te voeren Omgevingswet en het een uitdaging vindt om nieuwe ideeën in te passen in bestaande bestemmingsplannen. Ben jij deze flexibele aanpakker? Dan zijn wij op zoek naar jou.

 • Uitvoeringsregisseur Fysiek Domein WABO

  10 maart 2019

  (1 fte, 36 uur per week)

 • Griffier gemeente Meppel

  15 maart 2019

  Meppel zoekt een krachtige en rolbewuste griffier met een goed werkende politieke antenne, die mee kan bouwen (vernieuwen, profesionaliseren) aan de verdere ontwikkeling van de gemeenteraad. Een griffier die primair gericht is op mensen en verbinding kan maken, maar ook de taken verricht die uitgevoerd moeten worden, die op de achtergrond functioneert, maar er niet voor terugdeinst om op de voorgrond te treden als dat in het belang van de raad is!