Over deze website

 • Colofon

  www.meppel.nl is de officiële internetsite van de gemeente Meppel.

 • Cookies

  Deze cookieverklaring is van toepassing op alle websites van de gemeente Meppel.

 • Coordinated Vulnerability Disclosure

  De gemeente Meppel hecht veel waarde aan de beveiliging van haar systemen. Hoewel de gemeente volop aandacht heeft voor de beveiliging van haar ICT-systemen kan er toch een zwakke plek aanwezig zijn. Wanneer u een zwakke plek in één van onze systemen ontdekt dan horen wij dit graag van u, zodat wij snel gepaste maatregelen kunnen nemen. Door het maken van een melding verklaart u dat u akkoord gaat met de onderstaande afspraken over Coordinated Vulnerability Disclosure en zal de gemeente Meppel uw melding volgens onderstaande afspraken afhandelen.

 • Nieuwe huisstijl gericht op toegankelijkheid en duurzaamheid

  21 februari 2024

  Op donderdag 5 oktober 2023 is de nieuwe huisstijl van de gemeente Meppel gepresenteerd. De nieuwe huisstijl legt een duidelijke focus op toegankelijkheid en duurzaamheid en heeft een eigentijdse uitstraling. Deze vernieuwing gaat gepaard met een nieuw logo dat symbool staat voor de gemeente Meppel en haar inwoners en ondernemers: in Meppel tonen we lef, kennen we groots ondernemerschap, zijn we zelfverzekerd en trots.

 • Privacyverklaring gemeente Meppel

  In deze privacyverklaring laat de gemeente Meppel zien op welke manier wij dagelijks omgaan met persoonsgegevens en privacy.

 • Proclaimer

  De gemeente Meppel is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden.

 • Toegankelijkheid

  Gemeente Meppel geeft veel aandacht aan de gebruiksvriendelijkheid, toegankelijkheid, bouwkwaliteit en vindbaarheid van online informatie. Iedereen moet de informatie en de website van de gemeente Meppel gemakkelijk kunnen vinden, gebruiken en bekijken.