Over deze website

 • Colofon

  www.meppel.nl is de officiële internetsite van de gemeente Meppel.

 • Cookies

  Deze cookieverklaring is van toepassing op alle websites van de gemeente Meppel.

 • Nieuwe huisstijl gericht op toegankelijkheid en duurzaamheid

  21 februari 2024

  Op donderdag 5 oktober 2023 is de nieuwe huisstijl van de gemeente Meppel gepresenteerd. De nieuwe huisstijl legt een duidelijke focus op toegankelijkheid en duurzaamheid en heeft een eigentijdse uitstraling. Deze vernieuwing gaat gepaard met een nieuw logo dat symbool staat voor de gemeente Meppel en haar inwoners en ondernemers: in Meppel tonen we lef, kennen we groots ondernemerschap, zijn we zelfverzekerd en trots.

 • Privacyverklaring gemeente Meppel

  In deze privacyverklaring laat de gemeente Meppel zien op welke manier wij dagelijks omgaan met persoonsgegevens en privacy.

 • Proclaimer

  De gemeente Meppel is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden.

 • Responsible Disclosure

  Gemeente Meppel vindt de beveiliging van informatie- en communicatietechnologie erg belangrijk. Maar hoewel de gemeente volop aandacht heeft voor beveiliging van haar ICT-systemen, kan er toch een zwakke plek aanwezig zijn. Sommige mensen zoeken actief naar deze zwakke plekken. Bij 'responsible disclosure' geeft de ontdekker de organisatie - in dit geval gemeente Meppel - tijd om het lek te dichten. Mocht u een zwakke plek in één van onze systemen vinden, dan horen wij dat graag. Wij nemen dan snel maatregelen om het lek te dichten.

 • Toegankelijkheid

  Gemeente Meppel geeft veel aandacht aan de gebruiksvriendelijkheid, toegankelijkheid, bouwkwaliteit en vindbaarheid van online informatie. Iedereen moet de informatie en de website van de gemeente Meppel gemakkelijk kunnen vinden, gebruiken en bekijken.