Werken

(Weer) aan het werk.

 • De MensA

  25 september 2019

  De MensA activeringscentrum is een plek in Meppel vol activiteit. Je ontmoet er andere mensen en je kunt er terecht voor leuke activiteiten, verschillende diensten, een kopje koffie of thee en een praatje. Iedereen is welkom en het verplicht je tot niets.

 • Groei Vooruit is er voor iedereen.

  22 juni 2021

  Groei Vooruit biedt iedereen in Regio Zwolle tijdens de coronacrisis perspectief. Op nieuw werk of ander werk. Met omscholing, bijscholing en persoonlijke loopbaancoaching geeft Groei Vooruit de mogelijkheid om talent te ontdekken, gebruiken en ontwikkelen. Met behulp van slimme tools, een scholingsvoucher van maximaal € 5.000,-. Of door persoonlijke begeleiding van een werk- of loopbaancoach. Zodat iedereen in Regio Zwolle een leven lang met plezier kan (blijven) werken en groeien.

 • Heroriëntatie op inkomen en werk

  04 april 2022

  Voor hulp bij het vinden van werk in loondienst, omscholingsmogelijkheden en/of veranderingen binnen een bedrijf is er veel mogelijk.

 • Inburgeren

  Gaat u in Nederland wonen en komt u van buiten de Europese Unie? Het is goed als u zich snel thuis voelt. Dat kan als u de taal leert, kunt werken of een opleiding volgt. Daarvoor moet u inburgeren in Nederland. De gemeente biedt u een inburgeringstraject op maat. U moet dit binnen drie jaar afronden.

 • Leer Werk Centrum

  26 maart 2018

  Het Leer Werk Centrum is het reïntegratiecentrum voor bijstandsgerechtigden in de gemeente Meppel. Hier doen werkzoekenden arbeidsritme, werkervaring en vakgerichte scholing op waarbij het accent ligt op individuele en persoonlijke begeleiding.

 • Vrijwilligerswerk, begeleiding

  Vrijwilligerswerk is onbetaald werk waarbij u maatschappelijk nuttige activiteiten verricht. Wanneer u op zoek bent naar vrijwilligerswerk, kan de gemeente Meppel u ondersteunen bij het vinden van vrijwilligerswerk.

 • Werk.nl

  Op werk.nl, een website van UWV, vindt u alles over werk zoeken en succesvol solliciteren. Ook geven ze tips om uw kans op werk te vergroten. Werk.nl brengt werkzoekenden en werkgevers bij elkaar.