Werken

(Weer) aan het werk.

 • Werkzoekende

  01 november 2016

  Bent u op zoek naar werk? Of bent u werkloos en heeft u een uitkering nodig? Hiervoor kunt u terecht bij het UWV.

 • Vrijwilligerswerk, begeleiding

  Vrijwilligerswerk is onbetaald werk waarbij u maatschappelijk nuttige activiteiten verricht. Wanneer u op zoek bent naar vrijwilligerswerk, kan de gemeente Meppel u ondersteunen bij het vinden van vrijwilligerswerk.

 • Leer Werk Centrum

  26 maart 2018

  Het Leer Werk Centrum is het reïntegratiecentrum voor bijstandsgerechtigden in de gemeente Meppel. Hier doen werkzoekenden arbeidsritme, werkervaring en vakgerichte scholing op waarbij het accent ligt op individuele en persoonlijke begeleiding.

 • Heroriëntatie op inkomen en werk

  02 december 2021

  Na een periode van circa anderhalf jaar aan intensieve economische steun komt er per 1 oktober 2021 een einde aan het generieke deel van het steunpakket. Tegelijkertijd geeft het kabinet aan dat de situatie voor sommige inwoners/bedrijven de komende tijd alsnog moeilijk zal blijven.

 • Groei Vooruit is er voor iedereen.

  22 juni 2021

  Groei Vooruit biedt iedereen in Regio Zwolle tijdens de coronacrisis perspectief. Op nieuw werk of ander werk. Met omscholing, bijscholing en persoonlijke loopbaancoaching geeft Groei Vooruit de mogelijkheid om talent te ontdekken, gebruiken en ontwikkelen. Met behulp van slimme tools, een scholingsvoucher van maximaal € 5.000,-. Of door persoonlijke begeleiding van een werk- of loopbaancoach. Zodat iedereen in Regio Zwolle een leven lang met plezier kan (blijven) werken en groeien.

 • De MensA

  25 september 2019

  De MensA activeringscentrum is een plek in Meppel vol activiteit. Je ontmoet er andere mensen en je kunt er terecht voor leuke activiteiten, verschillende diensten, een kopje koffie of thee en een praatje. Iedereen is welkom en het verplicht je tot niets.