Loopbaan ondersteuning

Voor hulp bij het vinden van (ander) werk, omscholingsmogelijkheden en/of veranderingen binnen een bedrijf is er veel mogelijk.

Hulp

Werkt u in loondienst en zoekt u ander werk of wilt u zich omscholen of heeft u op dit moment geen werk en zoekt u een baan kijk dan is op onderstaande websites. Ook werkgevers die voor zichzelf of hun personeel zoeken kunnen hieronder op zoek gaan naar passende mogelijkheden.

Voor personeel

groeivooruit.nl

Groei Vooruit biedt perspectief voor alle inwoners van Regio Zwolle Op nieuw werk of ander werk. Daarom geven wij jou de mogelijkheid om jouw talenten te gebruiken en te ontwikkelen. Met omscholing, bijscholing en persoonlijke loopbaancoaching.

Upgradejezelfregiozwolle.nl

De arbeidsmarkt in Regio Zwolle verandert in een rap tempo. Beroepen verdwijnen, nieuwe banen ontstaan en de inhoud van functies verandert. Dit vraagt om andere vaardigheden van medewerkers. 

levenlanglerenkrediet

Wilt u een opleiding volgen, maar hebt u geen recht meer op reguliere studiefinanciering? Als u jonger bent dan 56 jaar kunt u misschien toch geld lenen (DUO).

levenlangontwikkelen

Om goed inzetbaar te blijven op de arbeidsmarkt, is het belangrijk dat mensen zich blijven ontwikkelen. Dat is nog niet voor iedereen vanzelfsprekend. Met maatregelen, experimenten en regelingen moedigt de overheid het ontwikkelen tijdens de loopbaan aan.

www.werk.nl/werkzoekenden

overzicht vacatures

wspregiozwolle.nl

Werkgeversservicepunt Regio Zwolle (WSP) zoekt bij werving en selectie de juiste match tussen werkgever en kandidaat. Voor elke personeelsvraag zoekt WSP Regio Zwolle een maatoplossing. Tevredenheid bij werkgever en kandidaat staan voorop.

Voor werkgevers of zelfstandigen

arbeidsmarktinzicht.nl

informatie over de arbeidsmarkt en mogelijkheden

regioopleiders.nl

RegioOpleiders is de schakel tussen werknemers, werkgevers, brancheorganisaties en mbo, hbo en commercieel onderwijs in regio Zwolle. RegioOpleiders biedt in samenwerking met Skillstown en Online Academy een ruim aanbod online trainingen. Van laag instapniveau tot upgrades voor professionals. Via een digitaal leerplatform onbeperkt toegang, op elk gewenst moment. Maak gebruik van vernieuwde, effectieve leermethoden.

kennispoortregiozwolle.nl

Voor ondernemers die willen groeien. Wij helpen per jaar meer dan 400 ondernemers en bedrijven in Regio Zwolle. Bijvoorbeeld door hen kosteloos te helpen bij het uitwerken van ideeën, financiering te regelen en in contact te brengen met andere ondernemers en studenten. Heb jij een idee waar je werk van wilt maken? Dan gaan wij graag met jou in gesprek.

wspregiozwolle.nl

Werkgeversservicepunt Regio Zwolle (WSP) adviseert en ondersteunt werkgevers in de regio bij uiteenlopende arbeidsmarktvraagstukken. WSP biedt u een groot en divers aanbod van personeel, met en zonder afstand tot de arbeidsmarkt. WSP fungeert als kenniscentrum waar u terecht kunt met branchespecifieke vragen en weet de weg naar mogelijke subsidies. Het doel is om samen met werkgevers meer banen voor meer mensen te realiseren. Mocht u als ondernemer zelf een (parttime) baan zoeken in loondienst dan bent u ook van harte welkom.

logo mede mogelijke gemaakt met esf subsidie