Leer Werk Centrum

Het Leer Werk Centrum is een laagdrempelige plek waar werkzoekenden en mensen met vragen over werk gewoon binnen kunnen lopen. Het Leer Werk Centrum is een initiatief van de gemeente Meppel en zit aan de Bremenbergweg 2a.

Of u nu advies voor uw loopbaan nodig heeft, een sollicitatietraining, hulp wil bij de Nederlandse taal, of een vrijwilligers- of betaalde baan zoekt. Werken gaat over meer dan alleen een betaalde baan hebben. Om te kunnen werken moet u fit zijn en weten wat u kunt. Voor al dat soort zaken kunt u in het Leer Werk Centrum terecht.

Om het Leer Werk Centrum heen zijn diverse organisaties binnen het sociaal domein betrokken. Denk bijvoorbeeld aan de MensA, Reestmond, Vluchtelingenwerk, Het Geldloket en Welzijn Mensenwerk. Ook vanuit deze sociale basis wordt u verder geholpen in uw zoektocht naar zelfredzaamheid en betaald werk.

Daarnaast zijn ook het Werkgeverservicepunt (WSP) en uitzendbureaus actief. Al deze partijen versterken hiermee het concept om u vanaf dag één aan het werk te helpen..

Contact

Leer Werk Centrum Meppel
Bremenbergweg 2a
7942 JP  MEPPEL
(0522) 850 671
logo mede mogelijke gemaakt met esf subsidie
leerwerkcentrum