Herinrichting gebied Kromme Elleboog en Groenmarkt

De openbare rumte in het gebied Kromme Ellboog / Groenmarkt en Prinsenplein wordt heringericht.

Werkzaamheden

Deze periode worden diverse werkzaamheden uitgevoerd:

  • We plaatsen borden bij de parkeergarage en langs de Kromme Elleboog.die aangeven hoeveel plaatsen in de parkeergarage beschikbaar zijn.
  • Naast Tapilux san de Kromme Elleboog wordt de fietsparkeerplaats aangelegd.
  • Aan de Kromme Elleboog zuidzijdje worden de bomen geplant.
  • Aan de bestrating van het Prinsenplein vinden herstelwerkzaamheden plaats. Dit is noodzakelijk herstel en geen definitieve bestrating. In het voorjaar 2022 gaan we met betrokken partijen plannen maken voor definitieve invulling van het Prinsenplein.

Informatie en contact

Voor vragen over de dagelijkse uitvoering kunt u contact opnemen met de aannemer Otten infra, contactpersoon de heer T. Mulder 06-28758653. Voor overige vragen kunt u contact opnemen met de heer M. Grit via mail postbus@meppel.nl of telefoon 14 0522.

Documenten

Aantrekkelijke binnenstad

Groenmarkt - Prinsenplein is het economisch hart van de Meppeler binnenstad. Midden in het winkelgebied, met een aantrekkelijke concentratie aan horeca en belangrijke sociaal-culturele functies. Met veel monumenten en een rijke traditie aan grote en kleine evenementen. Een druk ontmoetingsgebied dat recent door grote investeringen een nieuw impuls heeft gekregen. Het parkeerterrein aan de Kromme Elleboog krijgt nieuwe bomen met meer groeiruimte. Het Prinsenplein wordt autoluw en er komen extra fietsnietjes