Susanne Butter

susanne_butter

Een tipje van de sluier:

Zaterdagochtend. Een knusse keukentafel. Zon die naar binnen schijnt, geur van koffie, een kat die ligt te slapen in de vensterbank. Voor me blije gezichten, serieus soms ook. Niet zo gek, het stel voor me is van plan elkaar het ja-woord te geven. Ik vraag hen wat hun dromen zijn. De vrouw slaat haar arm liefdevol om haar aanstaande. ‘We hebben er zoveel, hè schat?’ Hij kijkt me lachend aan. ‘Heb je even?’ Ik knik, ik heb de tijd.

Ik heb de tijd. Want daar aan de keukentafel gebeurt het. Krijg ik beeld van wie er tegenover me zitten en wat het verhaal achter hun ja-woord is. Wat is hun chemie? Waar komen ze vandaan, wat is hun achtergrond en hoe zien ze de toekomst samen? Mooie gesprekken! En prachtige input voor een warme en persoonlijke trouwceremonie. Want daar draait het uiteindelijk om!

Of je nu jong bent of wat ouder, homo of hetero, wie je ook bent, wat je geboortegrond ook is, al eerder getrouwd bent geweest of niet: graag ga ik met jullie om tafel en verbind ik jullie ‘in de echt’.

Ik ben Susanne Butter, samenlevend met mijn vriendin en onze hond. Naast mijn reguliere werk op het snijvlak van business en ICT graag te vinden op het water, in de natuur, in steden op zoek naar mooie architectuur én achter mijn schrijftafel.

Ik beschouw het als een eer jullie trouwambtenaar te zijn. Zie ernaar uit om bij te mogen dragen aan een prachtige dag!