Jaap Otten

jaap otten

Gefeliciteerd, jullie gaan trouwen!

Wat een bijzondere en mooie stap. Als buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand wil ik graag bijdragen aan dit moment dat volledig in het teken staat van jullie liefde voor elkaar. Ik stel me daarbij graag ten dienste van jullie als bruidspaar en jullie verhaal. Elk bruidspaar is immers uniek en dat geldt dus ook voor mijn toespraak voor jullie.

Ter voorbereiding op de grote dag, plannen we een voorgesprek waarin ik jullie beter leer kennen en samen met jullie op zoek ga naar de mooie verhalen, leuke anekdotes en natuurlijk jullie wensen voor de ceremonie. Zijn er nog bijzonderheden waar we rekening mee moeten houden (al speel ik ook graag in op onverwachte momenten)? Van mij mogen jullie vervolgens een zorgvuldig voorbereide toespraak verwachten, een pakkend, persoonlijk verhaal met de nodige humor. Op de dag zelf zijn jullie natuurlijk het centrale middelpunt waarbij ik er graag voor zorg dat jullie je volledig kunnen concentreren op het ja-woord.

En wie ben ik dan? Ik ben Jaap Otten, getrouwd, vader van een zoon en een dochter en woonachtig in Zwolle. In mijn werk speelde en speelt communicatie altijd een centrale rol. Het overbrengen van de juiste boodschap en dat op een pakkende, creatieve wijze doen, is iets waar ik als voormalig verslaggever, als persvoorlichter/ communicatieadviseur, en ook in mijn huidige werk veel ervaring in heb opgedaan. Iets dat ik ook zeker meeneem in mijn rol als trouwambtenaar. Ik zou het een eer vinden om onderdeel te zijn van die mooiste dag van jullie leven en zie uit naar een nader kennismaking.