Anita Westenbrink

Anita Westenbrink

"Trouwen, gewoon heel bijzonder!"

Ons eigen, authentiek verhaal. Persoonlijke aandacht voor onze gasten. Met veel warmte en als het kan ook met wat humor. Een unieke dag een speciaal accent geven. Iedere relatie heeft een verschillende uitstraling. Op onze trouwdag krijgt die een fraaie vorm. En een goede herinnering aan een bijzonder moment. Een echt, eenmalig gevoel.

Voor mij een uitdaging: jullie wensen samen invullen. Met veel ideeën in een goed gesprek. Gezellig, maar ook best intensief. Net als de trouwceremonie in het stadhuis of op een andere mooie plek. Jullie belevenis, die blijft in jullie gedachten ook na dat ene unieke moment.  Een ontspannen sfeer om zonder stress ‘ja’ te zeggen.

Thuis nemen we het hele programma samen door. Iets uitspreken voor een speciaal iemand? Wie geeft de ringen aan? Oma of opa vooraan, om alles goed te kunnen horen? Maar vooral: Ons verhaal! Onze ontmoeting, deze dag van ons! Wat maakt dat juist wij van elkaar houden? Wat  waarderen wij in elkaar? Hoe laten we dat vandaag samen zien? Hoe geven we ons vertrouwde gevoel aan iedereen mee?