Medewerkers in beeld

Wie werken er bij de gemeente Meppel? Op social media zetten we regelmatig één van onze medewerkers in the spotlights. Misschien wel één van jouw toekomstige collega's!

 • Beleidsregisseur sociaal domein Mariska Bloemberg

  19 april 2022

  Collega Mariska Bloemberg heeft een afwisseldende functie waarin ze zich met diverse thema's bezig houdt.

 • De bomenploeg

  Wist je dat we in de gemeente Meppel een bomenploeg hebben? De bomenploeg houdt zich onder andere bezig met het snoeien en planten van bomen, nazorg, werkvoorbereiding, kapaanvragen, toezicht etc.

 • Programmamanager Informatisering

  Mariska Vieregge werkt sinds 1 maart in haar nieuwe functie als programmamanager Informatisering bij de gemeente Meppel. “Het team informatisering ondersteunt de organisatie. We kijken waar we kunnen innoveren binnen onze bedrijfsprocessen, zodat we de dienstverlening van de gemeente Meppel optimaliseren.

 • Regisseur Duurzaamheid Wilma Lensen

  Als regisseur duurzaamheid bij de gemeente Meppel werkt Wilma Lensen aan een gezond en toekomstbestendig Meppel. Waar je fijn woont, werkt en verblijft. De gemeente Meppel streeft ernaar om in 2040 CO2-neutraal te zijn. Een grote uitdaging, die veel beleidsterreinen en onderwerpen raakt.

 • Trainee circulaire economie Berber Schermerhorn

  Als trainee bij de gemeente Meppel en het Noordelijk Innovatielab Circulaire Economie | NICE is Berber Schermerhorn dagelijks bezig met circulariteit.

 • UItvoeringsregisseur Fysiek Domein, Bram Bevers

  Collega Bram Bevers werkt bij de gemeente Meppel als uitvoeringsregisseur Fysiek Domein. Hij is betrokken geweest bij het prachtige nieuwe ziekenhuis van Isala (ziekenhuis) in Meppel. Ook het eerste all-electric ziekenhuis van Nederland. Hij vertelt graag meer over zijn werkzaamheden en betrokkenheid bij dit project. Beijk de video op LinkedIn.

 • Wijkregisseur Marlot Niemeijer

  Collega Marlot Niemeijer staat als #wijkregisseur met één been in de samenleving en de wijken en met de andere in de gemeentelijke organisatie.