Programmamanager Informatisering

Mariska Vieregge werkt sinds 1 maart in haar nieuwe functie als programmamanager Informatisering bij de gemeente Meppel. “Het team informatisering ondersteunt de organisatie. We kijken waar we kunnen innoveren binnen onze bedrijfsprocessen, zodat we de dienstverlening van de gemeente Meppel optimaliseren.

En we hebben een grote ambitie om het niveau van datagedreven sturing een boost te geven. Maar... Hiervoor hebben we een groter team nodig. Daarom zijn we nu op zoek naar nieuwe collega's. Om nieuwe collega’s te werven ben ik aan de slag met het project Werving & Ontwikkeling.
 
Een project met een mooie uitdaging, want hoe werf je collega’s in deze krappe arbeidsmarkt? En doordat de functies zijn gewijzigd en er nieuwe bij zijn gekomen, gaan we aan de slag met ontwikkeling. Het is een project waarbij je kijkt naar de individu, het team en de organisatie. En precies dat vind ik leuk! Ikzelf heb namelijk bij Meppel ook de vrijheid gekregen om me te ontwikkelen. Zo ben ik hier begonnen als programmasecretaris. Vervolgens heb ik de kans gekregen om door te groeien tot programmamanager Omgevingswet. Nu maken we daar een vervolgstap mee en brengen het terug naar de lijn. Aan mij is gevraagd van wat voor werk ik nu echt gelukkig word. En dat is werk waarbij ik aan de slag kan met gedrag en veranderingen! En zo ben ik nu Programmamanager Informatisering. Voor mij is Meppel dan ook echt een plek waar je kansen kunt pakken en groeien centraal staat."
 
Wil jij de nieuwe collega worden van Mariska? Kijk dan op www.meppel.nl/vacatures voor de openstaande it-functies en solliciteer!

 

Programmamanager Informatisering