Noord I

Ruim opgezet bedrijventerrein uitstekend bereikbaar vanaf A32.

Het bedrijventerrein Noord I is de moderne opvolger van de Oevers en is er speciaal voor lichte tot middelzware bedrijvigheid. Het terrein ligt gedeeltelijk in het zicht van de A32 en de spoorlijn Meppel-Leeuwarden. De stedelijke voorzieningen van Meppel liggen om de hoek. Het terrein is ruim opgezet en onderscheidt zich van de oudere bedrijventerreinen door de groene uitstraling. Dankzij belangrijke investeringen in de toegangswegen, is het terrein uitstekend ontsloten.

Meer informatie

De gemeente heeft op Noord I geen terrein meer beschikbaar. Voor informatie over vestingsmogelijkheden verwijzen we u naar de makelaars. Informatie over bestemmingsplannen kunt u ook online raadplegen

Heeft u interesse in een van de bedrijventerreinen of wilt u meer weten over de specifieke mogelijkheden voor uw bedrijf? Neemt u dan contact op met de accountmanagers Economie van de gemeente. Of het nu gaat om beschikbare kavels, bouwvergunningen of financieringsvraagstukken. De accountmanagers begeleiden u waar mogelijk.

Team Ecoomie en Regio
Telefoon: 14 0522
E-mail: postbus@meppel.nl