Hulp bij laag inkomen

Overzicht mogelijkheden aanvulling inkomen.

 • Ondernemersadviseur schuldhulpverleningsproblematiek Regio Zwolle

  Ondernemers die door de bomen het bos niet meer zien, bij wie het water aan de lippen staat of die door betalingsproblemen van hun klanten zélf kopje onder dreigen te gaan. Voor hen is Francine Meijerink als adviseur beschikbaar. Lees verder op de website Upgradej ezelf regio Zwolle)

 • Bijstand voor zelfstandigen

  01 april 2022

  Als zelfstandig ondernemer kunt u onder bepaalde voorwaarden in aanmerking komen voor bijstand. U vraagt deze bijstand aan bij de gemeente.

 • Geldzorgen? Ontdek wat u kunt doen. De eerste stap helpt u verder!

  Op de website geldfit.nl/zakelijk kan iedere ondernemer een online test doen. Aan de hand van een aantal korte vragen wordt uw financiële situatie in kaart gebracht en krijgt u een persoonlijk advies.
  Een specifiek loket voor ondernemers, omdat ondernemers andere financiële risico’s lopen dan particulieren. Het ondersteuningsaanbod is daarop afgestemd, met onder meer ondernemersgerichte tips, tools en hulpverlening.(Klik op de titel om de website te openen.)

 • Hulp bij geldzorgen

  08 juni 2023

  De coronacrisis brengt veel ondernemers in de problemen. De gemeente Meppel heeft voor de ondersteuning bij geldzaken en/of schulden zelf haar eigen professionals maar maakt ook gebruik van de diensten bij Zuidweg & partners. Wij kunnen samen met u kijken naar uw situatie en eventueel hulp, ook van andere partners inschakelen.

 • Inkomensvoorziening oudere arbeidsongeschikte zelfstandigen

  U heeft in bepaalde gevallen recht op een Wet inkomensvoorziening oudere en gedeeltelijk arbeidsongeschikte zelfstandigen.