Werkgeversplatform Meppel Staphorst

In het werkgeversplatform werken de ondernemersverenigingen van Meppel en Staphorst samen met onderwijs en overheid. Er zijn op dit moment 15 partners vertegenwoordigd in dit platform. Aanspreekpunt voor de ondernemers is de accountmanager werk: Cyril Kroontje, tel. 06-33182666 c.kroontje@meppel.nl.

Werkwijze

Het werkgeversplatform Meppel Staphorst brengt vraag en aanbod bij elkaar. Ondernemers kunnen gebruik maken van deze kosteloze dienstverlening.  Wij beschikken over het grootste actuele bestand met werkzoekenden van alle leeftijden en met uiteenlopende ervaring- en opleidingsniveau.  Er zijn kandidaten die direct aan de slag kunnen en kandidaten die zich kunnen ontwikkelen tot zij aan uw wensen en eisen voldoen. Voor deze kandidaten kunnen wij extra middelen inzetten.

Onze accountmanagers zijn uw aanspreekpunt. Zij beschikken over specialistische arbeidsmarktkennis van uw branche en brengen uw personeelsvraag in kaart. Op basis van de vraag komen zij met een maatoplossing en een profiel van de ideale werknemer. Een goede match tussen werkgever en werknemer is ons uitgangspunt. Hiervoor gaan onze recruiters aan de hand van het profiel op zoek naar de juiste kandidaat. Er wordt bijvoorbeeld gekeken naar uw bedrijfscultuur, de benodigde vaardigheden en gewenste achtergrond. Vervolgens worden geschikte kandidaten uit onze bestanden geselecteerd.

Vacature(s)

Zoekt u personeel? Bel dan Cyril Kroontje. Dit is genoeg om u te helpen bij het zoeken naar nieuw personeel. De beschikbare en geschikte kandidaten worden door ons persoonlijk gesproken. U krijgt dus passende mensen die gemotiveerd zijn. Vervolgens worden er met u afspraken gemaakt over hoe u de geselecteerde kandidaten wilt spreken. Na plaatsing van een kandidaat bieden wij goede nazorg. Wij willen er zeker van zijn dat u tevreden bent!

Contact

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u een vacature doorgeven? Neem contact op met onze accountmanagers werk, de heer Cyril Kroontje telefoon 06 33 18 26 66 of mail c.kroontje@meppel.nl.

De belangen van de ondernemers worden behartigd door:

De voorzitter van het werkgeversplatform komt uit een van deze belangenbehartigers.

Daarnaast zijn de volgende organisaties lid van het werkgeversplatform:

logo wp_295