Subsidiemogelijkheden

Waar kunt u terecht voor informatie en advies over algemene subsidiemogelijkheden en financiële ondersteuning?

www.123subsidie.nl

Bent u geïnteresseerd in de subsidiemogelijkheden voor uw onderneming in (Noord-)Nederland? Op de website 123subsidie kunt u met een eenvoudige selectie direct zien voor welke subsidieregelingen u in aanmerking komt. U kunt informatie downloaden, contact opnemen met de desbetreffende uitvoerende organisatie of -in sommige gevallen- de subsidie direct aanvragen.

F-linc

Ben jij die innovatieve ondernemer in Noord-Nederland met groeiambitie? Ben je student, starter of wil je vanuit een bestaand bedrijf (samen) een nieuw product of dienst in de markt introduceren? Dan kun je terecht bij F-linc voor informatie over startkapitaal.

Microfinanciering Nederland

voor  (kleine) ondernemers met aantoonbare ondernemerskwaliteiten en een haalbaar ondernemersplan is het mogelijk ondersteuning krijgen in kredietverlening- en coachingsfaciliteiten bij qredits

Nationale financieringswijzer

De Nationale Financieringswijzer is een online wegwijzer voor ondernemers bij het vinden van passende financiering voor hun onderneming. De site wordt mogelijk gemaakt door een brede nationale samenwerking van verschillende partners.

NOM

NOM is een NV, waarvan de aandelen berusten bij het ministerie van Economische Zaken, Landbouw & Innovatie en de provincies Groningen, Friesland en Drenthe. Zij ondersteunt starters en ondernemers bij de groei van hun bedrijf. Zij hebben parate kennis van financieringsmogelijkheden en subsidies.

Ondernemersplein

Ondernemersplein is het informatiepunt voor ondernemers van de overheid. U ziet met welke wetten, regels, vergunningen en belastingen u te maken krijgt. Wilt u weten of u in aanmerking komt voor subsidie? Het subsidieoverzicht helpt u op weg.

RVO

De Rijksdienst Voor Ondernemend Nederland is onderdeel van het ministerie van Economische Zaken, Landbouw en Innovatie. Zij regelt de uitvoering van overheidsbeleid rond de thema’s Duurzaamheid, Innovatie en Internationaal.

SNN

123subidie is een initiatief van SNN. In het Samenwerkingsverband Noord-Nederland  (SNN)  werken Drenthe, Fryslân en Groningen samen. Doel is het versterken van de noordelijke economie. Dit doet zij met name door het verstrekken van subsidies.

Provincie Drenthe

Wilt u informatie over de subsidies die vanuit de provincie Drenthe beschikbaar zijn dan kunt informatie vinden in het subsidieloket.

De provincie Drenthe stelt via het MKB Fonds Drenthe kapitaal beschikbaar voor kansrijke initiatieven in Drenthe en wil daarmee een extra stimulans geven aan de groei van de Drentse werkgelegenheid.