Subsidies & financiën

Informatie over hulp bij laag inkomen, subsidiemogeljkheden en inkoopvoorwaarden.

 • Geldzorgen? Ontdek wat u kunt doen. De eerste stap helpt u verder!

  Op de website geldfit.nl/zakelijk kan iedere ondernemer een online test doen. Aan de hand van een aantal korte vragen wordt uw financiële situatie in kaart gebracht en krijgt u een persoonlijk advies.
  Een specifiek loket voor ondernemers, omdat ondernemers andere financiële risico’s lopen dan particulieren. Het ondersteuningsaanbod is daarop afgestemd, met onder meer ondernemersgerichte tips, tools en hulpverlening.(Klik op de titel om de website te openen.)

 • Hulp bij laag inkomen

  Overzicht mogelijkheden aanvulling inkomen.

 • Inkoop & aanbesteden

  Gemeentelijke beleid rondom inkoop & aanbesteding.

 • Stimuleringssubsidie verplaatsing en/of verkleuring detailhandel aanloopstraten

  De gemeente werkt aan een toekomstbestendige, compacte binnenstad. Eén van de manieren om dat te realiseren is het verminderen van de leegstand en detailhandel in de aanloopstraten. Hiervoor is een stimuleringsregeling gemaakt.

 • Subsidie stimulering gevelverbetering

  De gemeente Meppel wil langdurig investeren in de historische binnenstad. Doel is het kernwinkelgebied van Meppel nog aantrekkelijker en toekomstbestendig te maken. Mooie gevels helpen daarbij. Eigenaren in het centrum die hun gevel willen verbeteren kunnen in aanmerking komen voor de subsidieregeling gevelverbetering.

 • Subsidiemogelijkheden

  Waar kunt u terecht voor informatie en advies over algemene subsidiemogelijkheden en financiële ondersteuning?