Bedrijf starten

Meppel heeft een sterk midden- en kleinbedrijf. Niet alleen de gevestigde ondernemers maar óók nieuwe ondernemers zijn belangrijk voor onze gemeente. Zij stimuleren vernieuwing en innovatie.

Ga in gesprek

De accountmanagers Economie staan voor u klaar om met u in gesprek te gaan. Daarbij gaan zij verder dan alleen de vestigingsmogelijkheden. Ook denken ze mee over financieringsvraagstukken, subsidies en weten ze contacten te leggen met tal van instellingen. En wanneer u wenst, bezoeken ze samen met u het bedrijventerrein. Team Economie en Regio telefoon: 140522. Reageren kan ook per e-mail economie@meppel.nl

Informatiemogelijkheden

Veel informatie voor het starten van het bedrijf is beschikbaar op ondernemersplein.nl waaronder informatie van de belastingdienst en Kamer van Koophandel.

De provincie Drenthe ondersteunt ondernemers via het TOP programma Drenthe. U kunt daarbij denken aan bijeenkomsten en workshops. Maar ook financiële ondersteuning in de vorm van vouchers. Op de website  www.ikbendrentsondernemer.nl  vindt u alle informatie.

Wilt u gegevens over de gemeente Meppel? Neem een kijkje op de website Meppel in cijfers of op de website Waar staat je gemeente.

Zoekt u financiële mogelijkheden? Lees meer over subsidies en financiën.

Personeel

Advies en hulp bij het zoeken naar personeel? Neem contact op met de adviseurs van het Werkgeversservicepunt regio Zwolle.

Contact andere ondernemers?

Meppel kent een goed ondernemersklimaat. Het is bekend dat ondernemers graag contact hebben met elkaar. Zij staan open voor een gesprek met u. Door elkaar te kennen kunt u informatie uitwisselen. Op de pagina ondernemend Meppel ziet u hoe u contact kunt opnemen met andere ondernemers.