Nieuws RSS icoon

 • Pleeggezinnen onmisbaar voor samenleving Meppel

  05 november 2019

  Afgelopen week was de Week van de Pleegzorg. Deze week werd er landelijk extra aandacht gevestigd op het belang van pleeggezinnen.

 • Ga duurzaam 'up date' voor uw woning!

  Wilt u ook uw woning updaten om zo energiezuinig en bewust mogelijk de toekomst tegemoet te gaan? Kom dan naar de ‘duurzaam update avond’ van het Drents Energieloket.

 • URZO - locatie Meppel klaar voor nieuwe toekomst

  17 oktober 2019

  Burgemeester & wethouders hebben besloten een deel van de URZO-panden in de Kruisstraat van Meppel aan te wijzen als gemeentelijk monument. De eigenaar kan nu een plan bedenken dat recht doet aan de waarden van het pand en de plek.

 • Deltacommissaris brengt werkbezoek aan Drenthe

  17 oktober 2019

  Gezamenlijk persbericht samenwerkingsverband Fluvius

 • Informatiemarkt activiteiten 75 jaar Vrijheid

  17 oktober 2019

  In 2019 en 2020 wordt in heel Nederland het beëindigen van de Tweede Wereldoorlog herdacht, 75 jaar geleden. Meppel is bevrijdt op 13 april 1945. In 2020 worden daarom meerdere momenten van herdenken en vieren georganiseerd in de gemeente Meppel.

 • Jongerengemeenteraad Meppel kiest voor ruilmarkt

  21 oktober 2019

  Maandag 14 oktober vormden leerlingen van Stad & Esch, Drenthe College, Terra, Greijdanus en Dingstede voor één dag de gemeenteraad. Ze bedachten samen plannen voor een groene duurzame gemeente. 's Middags besloten de jongeren in een 'raadsvergadering' over het uit te voeren plan. 'De ruilmarkt' kreeg de meeste stemmen.