Oevers E, woonwerk locaties

Wonen en werken
- Nabij het centrum van Meppel
- Ambachtelijke bedrijvigheid en groothandel
- Leefbaar en ruim terrein met kleine kavels
- Goed ontsloten en laagdrempelig ondernemersklimaat

Wonen en werken

Voelt u zich thuis bij kleinschalige bedrijvigheid maar wilt u ook de kinderen buiten laten spelen, dan nodigen wij u uit om kennis te maken met Oevers E. De kleinste bedrijfskavels van Meppel zijn hier te vinden. Voor bedrijven met activiteiten tot milieucategorie 2 is hier ruimte. Het bestemmingsplan kent hierin geen onderscheid tussen de kavels waar wonen en werken gecombineerd worden of de kavels waar alleen werken is toegestaan.

Nabij het centrum en platteland

Op Oevers E vindt u een bijzondere combinatie van stad en buitengebied. Het terrein ligt op een paar minuten van de oude binnenstad en de bedrijven hebben de karakteristieken van de stedelijke Meppelse bedrijvigheid. Toch is Oevers E niet te vergelijken met de binnenstad. Het terrein is ruimer opgezet en waar de binnenstad weinig mogelijkheden heeft voor groen, geniet u hier volop van de voordelen van het buitengebied.

Goed ontsloten en laagdrempelig ondernemersklimaat

Centraal gelegen in Meppel is Oevers E direct gelegen aan de uitvalswegen. De N375 is een doorgaande weg naar Emmeloord maar brengt u ook binnen enkele minuten naar de A32. Via knooppunt Lankhorst bent u snel via de 6-baans snelweg in Zwolle via de A28. Deze wegen brengen u niet alleen binnen één uur in Amsterdam of Groningen, maar maken ook Duitsland aantrekkelijk. Voor persoonlijk vervoer is het NS station in de binnenstad een uitkomst. De arbeidsethos in Meppel en omgeving is erg hoog. Meppel onderscheidt zich met het werkgeversplatform dat zorgt voor de afstemming tussen vraag en aanbod van personeel. Zij neemt u veel zorg op het gebied van personeel uit handen. Parkmanagement zorgt voor uw veiligheid, uniforme bewegwijzering en onderhoud. De waarde van uw onroerend goed blijft hierdoor gewaarborgd. De ondernemers kennen elkaar goed omdat er ook gewoond wordt op dit terrein. Dat zorgt voor een laagdrempelig ondernemersklimaat. Zij nodigen u uit om kennis te maken!

Feiten

  • Ligging: direct aan N375, nabij A32 en A28 in regio Zwolle. Grenst aan het centrum van Meppel.
  • Kenmerken: hoogwaardige ruimtelijke kwaliteit voor kleinschalige ambachtelijke bedrijvigheid en groothandel
  • Kavels: grootte is in overleg te bepalen. Vanaf 1500 m2.
  • Grondprijs: vanaf € 100, afhankelijk van de grootte van het woongedeelte.
  • Milieu: maximaal categorie 2
  • Voorzieningen: parkmanagement, actieve ondernemersverenigingen, goede fiets- en voetpaden, werkgeversplatform

Overzichtskaart met vrije kavels gemarkeerd

Download een vergroting (PDF)

Vestigen of uitbreiden

Wilt u een oriënterend gesprek over vestiging of uitbreiding van uw bedrijf in de gemeente Meppel en de mogelijkheden daartoe? De accountmanagers van de gemeente Meppel helpen u graag bij uw mogelijke keuze voor een vestiging in Meppel. Wij ondersteunen u bijvoorbeeld met het zoeken naar een passende locatie. Een plek waar u uw activiteiten kunt ontplooien en plezierig kunt werken. We adviseren u in alle relevante zaken die aan de orde komen, zoals de mogelijkheden binnen het bestemmingsplan, arbeidsaspecten, procedures en contacten met de ondernemers in Meppel en relevante instellingen.

Contactpersoon: Angèl Meijnen-Geraedts

Telefoon: 14 0522

E-mail: economie@meppel.nl