Update opening ontsluitingsweg Nieuwveense Landen

Helaas moeten we melden dat de opening van de westelijke ontsluitingsweg wederom is uitgesteld. Een nieuwe datum kunnen we nog niet noemen.

Straatverlichting nog niet aangesloten

De reden is dat de straatverlichting langs de weg nog niet werkt. Ondanks toezeggingen van de aannemer die verantwoordelijk is voor het plaatsen van de verlichting, zijn de werkzaamheden nog niet afgerond. De lichtmasten staan fier langs de weg, maar de aansluiting op het elektriciteitsnet moet nog gebeuren. Hiervoor moeten graafwerkzaamheden plaatsvinden over een lengte van 800 meter voor het aanleggen van een kabel om de masten aan te sluiten. De betrokken partijen zijn gevraagd de werkzaamheden met voorrang uit te voeren. Zodra wij een datum weten communiceren we dit.

Werkzaamheden oostelijke ontsluitingsweg230609_Vrachtwagen_kraan_LR

Intussen wordt er ook druk gewerkt aan de oostelijke ontsluitingsweg. Woensdag 28 juni zijn daar de elementen voor de duiker in de Nijeveense Grift gehesen. Een staaltje precisiewerk waardoor er straks vloeiend over het water gereden kan worden. Het plaatsen van de lichtmasten gaat ook verder langs dit deel van de ontsluitingsweg.