Woonwerk kavels in Nijeveen

In Danninge Erve Zuid II zijn kavels beschikbaar die geschikt zijn voor een combinatie van wonen met een andere functie. Landelijk en ruim wonen met de stadse voorzieningen van Meppel op fietsafstand.

Kavels

In Danninge Erve is plaats voor ruim honderd woningen. Aan de zuidkant liggen drie extra grote kavels van ca 2600 m3, waarvan er twee nu te koop zijn. De kavels kijken over de weilanden uit op Meppel.

Prijs in overleg

De prijs van de kavels is in overleg. Dat betekent dat de prijs mede bepaald wordt door de functie die wordt uitgeoefend.

VRIJE KAVEL

Wonen met een andere functie

Vanwege de grootte lenen de kavels zich goed voor een combinatie van wonen met een andere functie. Dus bent u een tandarts, advocaat, kapper of gastouder en wilt u een droomhuis met bedrijfsruimte bouwen, dan is dit uw kans. Ook een kleinschalige bed & breakfast, een atelier of een kleinschalig museum behoort tot de mogelijkheden.

Voorwaarden

Voorwaarde is dat de functie een meerwaarde voor de buurt of het dorp oplevert. En altijd wordt uitgeoefend door de bewoner, die bijvoorbeeld een beroep of bedrijf aan huis heeft. Maximaal 30% van het vloeroppervlak mag hiervoor worden gebruikt.

Verkoopbegeleiding

De verkoop van de kavels en de begeleiding van de kopers wordt verzorgd door mevrouw S. Cooman van de gemeente Meppel. Zij is van maandag t/m donderdag telefonisch te bereiken op 14 0522 of per mail postbus@meppel.nl.

Aanmelden

Bent u geïnteresseerd in een kavel in Nijeveen, dan kunt u zich eenvoudig en vrijblijvend online aanmelden. Na ontvangst van het formulier nemen wij contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Meer informatie