Woonkavels in Nieuwveense Landen

Nieuwveense Landen is een nieuwbouwwijk aan de noordkant van Meppel. Wonen in deze nieuwbouwwijk betekent wonen aan de stadsrand naast prachtige natuurgebieden. Tot 2038 kunnen hier 2100 energiezuinige woningen gebouwd worden: huurwoningen, koopwoningen en woningen op vrije kavels. In het hart van de wijk zijn centrumvoorzieningen gepland.

Nieuwveense Landen wordt zo ingericht dat alles bijdraagt aan een duurzame leefomgeving. Afvalwater en regenwater worden zo veel mogelijk hergebruikt. De meeste daken zijn geschikt voor zonnepanelen. Uw woning wordt optimaal geïsoleerd en verwarmd via een systeem voor warmte- en koudeopslag, een duurzaam alternatief voor stoken op gas.Alle deelbuurten hebben een eigen karakter met aandacht voor architectuur, moderne technieken en hoogwaardige materialen. Uw nieuwe wijk is ruim opgezet met goede routes naar de stad, het NS-station, de snelwegen en het buitengebied. Aan de rand van de wijk is gestart met de aanleg van een landschapspark.

Deelgebieden

De wijk Nieuwveense Landen bestaat uit meerdere deelbuurten met ieder een eigen sfeer. Momenteel wordt gebouwd aan de eerste twee buurten.

Broeklanden

Broeklanden sluit aan op het platteland en wordt een open, groene buurt met veel gras en water. Het heeft daardoor wat meer een dorps karakter. In Broeklanden zijn 35 kavels beschikbaar variërend in grootte van 409 – 777 m2 voor vrijstaande woningen.  Meer informatie over de wijk en het actuele aanbod van woningen is te vinden op www.meppelwoont.nl.

Centrumwonen

Centrumwonen is een buurt met hofjes en pleintjes en heeft daardoor een stads karakter. Hier zijn alleen nog enkele projectwoningen te koop.

vrije kavel

Verkoopbegeleiding

De verkoop van de kavels en de begeleiding van de kopers wordt verzorgd door mevrouw S. Cooman van de gemeente Meppel. Zij is van maandag t/m donderdag telefonisch te bereiken op 14 0522 of per mail postbus@meppel.nl.

Aanmelden

Bent u geïnteresseerd in een kavel in Nieuwveense Landen, dan kunt u zich eenvoudig en vrijblijvend online aanmelden. Na ontvangst van het formulier nemen wij contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Meer informatie