Woonkavels Danninge Erve Nijeveen

Danninge Erve Zuid II is de afronding van de woonbuurt Danninge Erve en vormt hiermee de nieuwe dorpsrand van Nijeveen. Het is hier landelijk en ruim wonen met de stadse voorzieningen van Meppel op fietsafstand. In Danninge Erve II is plaats voor ruim honderd woningen, maar het dorpse karakter blijft behouden.

Op de vrije kavels kunnen zowel vrijstaande, twee-onder-een-kap als rijwoningen een plek krijgen. U kunt uw eigen huis laten bouwen of u kunt samen met anderen bouwen onder Collectief Particulier Opdrachtgeverschap.

Kavelkaart

In fase 2 worden in totaal 28 kavels uitgegeven, waarvan 12 kavels zijn bestemd voor particulier opdrachtgeverschap.

Een overzicht van alle kavels en prijzen in Fase 2 (alle bouwvormen)1

kavelnummer FASE 2 oppervlakte in m2 woningtype prijs excl. BTW1
49 383 2-onder-1-kap VERKOCHT
50 387 2-onder-1-kap VERKOCHT
51 545 vrijstaand GERESERVEERD
522 373 2-onder-1-kap GERESERVEERD
532 368 2-onder-1-kap GERESERVEERD
54 divers vrijstaand GERESERVEERD
55 t/m 60 divers vrijstaand VERKOCHT
resterende kavels fase 1      
11 781 vrijstaand GERESERVEERD
27 587 vrijstaand VERKOCHT
28 387 2-onder-1-kap VERKOCHT
29 387 2-onder-1-kap VERKOCHT

1 Vermelde prijzen zijn exclusief btw en kosten koper. Aan de genoemde prijzen en oppervlakten kunnen geen rechten worden ontleend.
2 De kavels met de nummers 52-53 worden op een later moment, na wijziging bestemmingsplan, in verkoop gebracht.

Verkoopprocedure

Wilt u in aanmerking komen voor een woningbouwkavel in Nijeveen? Neem dan contact op met onze kavelcoach via telefoon 14 0522 of per mail postbus@meppel.nl ter attentie van de kavelcoach. Besluit u een kavel te kopen, dan begeleidt de kavelcoach u bij de aankoop van de kavel en in de belangrijke eerste fase van het bouwproces. Aan de service van de kavelcoach en voor het nemen van een grondreservering zijn geen kosten verbonden.

Wilt u in aanmerking komen voor een twee-onder-een kap woning en heeft u nog geen bouwpartner? Maak uw interesse ook aan ons kenbaar. Misschien zijn er meer mensen met dezelfde wens en kunnen wij u met elkaar in contact brengen.

Reservering

Na de toewijzing van de bouwkavel ontvangt u per post een grondreserveringsovereenkomst. De reserveringsperiode duurt maximaal vier maanden. Voor het einde van de reserveringsperiode moet u besluiten of u de kavel koopt. Zo niet, dan vervalt de reservering. Voor het nemen van een grondreservering worden geen kosten gerekend.

Documenten

Meer informatie en contact

  • Nog vragen? Neem contact op met de kavelcoach via telefoon 14 0522 of per mail postbus@meppel.nl ter attentie van de kavelcoach.