Nieuwbouw

Nieuwbouwprojecten en aanbod van vrije kavels

 • Berggierslanden

  12 december 2017

  Berggierslanden is een nieuwbouwwijk aan de zuidwestkant van Meppel. Het is een ruim opgezette, kindvriendelijke wijk met een landelijke uitstraling.

 • Vrije kavels te koop

  13 augustus 2019

  Wanneer u een vrije kavel koopt, koopt u alleen de grond. Op die grond bouwt u als particulier zelf een woning. U heeft - binnen de kaders van de gewenste beeldkwaliteit - alle keuzevrijheid en zeggenschap in het ontwerp en bouwproces.

 • Woonkavels in Nieuwveense Landen

  26 april 2018

  Nieuwveense Landen is een nieuwbouwwijk aan de noordkant van Meppel. Wonen in deze nieuwbouwwijk betekent wonen aan de stadsrand naast prachtige natuurgebieden. Tot 2038 kunnen hier 2100 energiezuinige woningen gebouwd worden: huurwoningen, koopwoningen en woningen op vrije kavels. In het hart van de wijk zijn centrumvoorzieningen gepland.

 • Woonkavels in Nijeveen / Danninghe Erve

  29 mei 2019

  Danninge Erve Zuid II is het laatste stuk van Nijeveen waar nieuwbouw plaatsvindt. Dit wijkje vormt straks de zuidwestelijke rand van het dorp. Het is hier landelijk en ruim wonen met de stadse voorzieningen van Meppel op fietsafstand.

 • Woonwerk kavels op Oevers E

  31 mei 2016

  Bedrijventerrein Oevers E ligt op een paar minuten fietsen vanaf het centrum van Meppel, maar ook nabij het buitengebied. Omdat de woonfunctie nadrukkelijk aanwezig is, ziet Oevers E er niet uit als een bedrijventerrein. De inrichting en het onderhoud van de wijk passen bij een woonwijk. Er zijn aparte fietspaden aangelegd en er is veel groen.

 • Woonwerk kavels in Nijeveen

  01 augustus 2017

  In Danninge Erve Zuid II zijn kavels beschikbaar die geschikt zijn voor een combinatie van wonen met een andere functie. Landelijk en ruim wonen met de stadse voorzieningen van Meppel op fietsafstand.

 • Oproep initiatieven Collectief Particulier Opdrachtgeverschap (CPO)

  05 juni 2019

  Samen met een groep uw eigen nieuwbouwwoning bouwen? Dat kan! In de gemeente Meppel zoeken we hiervoor samen naar mogelijkheden.

Uitgelicht