Nieuwbouw

Nieuwbouwprojecten en aanbod van vrije kavels

 • Woonkavels Danninge Erve Nijeveen

  22 oktober 2019

  DANNINGEERVE BANNER Danninge Erve Zuid II is het laatste stuk van Nijeveen waar nieuwbouw plaatsvindt. Dit wijkje vormt straks de zuidwestelijke rand van het dorp. Het is hier landelijk en ruim wonen met de stadse voorzieningen van Meppel op fietsafstand.

 • Nieuwveense Landen

  22 oktober 2019

  broeklanden_banner Nieuwveense Landen ligt aan de noordkant van Meppel. Wonen in deze nieuwbouwwijk betekent energiezuinig wonen aan de stadsrand naast prachtige natuurgebieden. In het hart van de wijk zijn centrumvoorzieningen gepland.

 • Kavels woonwerk op Oevers E

  22 oktober 2019

  oevers e banner Bedrijventerrein Oevers E ligt op een paar minuten fietsen vanaf het centrum van Meppel, maar ook nabij het buitengebied. Omdat de woonfunctie nadrukkelijk aanwezig is, ziet Oevers E er niet uit als een bedrijventerrein. De inrichting en het onderhoud van de wijk passen bij een woonwijk. Er zijn aparte fietspaden aangelegd en er is veel groen.

 • Kavels woonwerk in Nijeveen

  22 oktober 2019

  nijeveenww banner In Danninge Erve Zuid II zijn kavels beschikbaar die geschikt zijn voor een combinatie van wonen met een andere functie. Landelijk en ruim wonen met de stadse voorzieningen van Meppel op fietsafstand.

 • Collectief Particulier Opdrachtgeverschap (CPO)

  22 oktober 2019

  Samen met een groep uw eigen nieuwbouwwoning bouwen? Dat kan! In de gemeente Meppel zoeken we hiervoor samen naar mogelijkheden.

 • Berggierslanden

  22 oktober 2019

  berggierslanden_fietser_banner Berggierslanden is een vrijwel voltooide nieuwbouwwijk aan de zuidwestkant van Meppel. Het is een ruim opgezette, kindvriendelijke wijk met een landelijke uitstraling.

Uitgelicht