MeppelActief

Het Sportteam Meppel Actief heeft tot doel buurt, onderwijs en sport zoveel mogelijk met elkaar te verbinden.

De combinatiefunctionaris is onderdeel van sportteam Meppel Actief en is aan het werk in de sectoren buurt, onderwijs en sport in de gemeente Meppel. Ze organiseren, begeleiden en voeren diverse sportactiviteiten uit. Ze werken mee aan aan de impuls van het lokale bewegingsonderwijs en zorgen voor een passend sport- en beweegaanbod in de wijk.

De combinatiefunctionarissen Stefan Oostra, Liane van Elp en Roxanne Dekker zijn te herkennen aan hun oranje trainingspakken. In de wijken Haveltemade, Koedijkslanden, Oosterboer/Ezinge, Meppel Centrum en Berggierslanden zijn de combinatiefunctionarissen actief met wijksport. Meestal wordt Sportteam Meppel Actief nog uitgebreid met stagiaires van de CALO, HIS, Landstede en/of het CIOS.

Voor meer informatie en een overzicht van de activiteiten die georganiseerd worden: www.meppelactief.nl.

De laatste aankondigingen van activiteiten en foto’s zijn te vinden op www.facebook.com/sportteammeppelactief.

Digitale sportwijzer

Met de digitale sportwijzer hebben inwoners uit de gemeente Meppel een gemakkelijk overzicht van al het aangeboden sport- en beweegaanbod binnen de gemeente Meppel. In de sportwijzer kan een bezoeker van de website van Meppel Actief het sport- en beweegaanbod filteren op activiteit, gewenste sportlocatie en leeftijd. Voor alle sportaanbieders uit de gemeente Meppel is dit een mooie kans om makkelijk vindbaar te zijn voor sportzoekende inwoners. Na het filteren van het aanbod wordt er doorgestuurd naar de website van de vereniging/organisatie. Op deze manier is altijd de meest actuele informatie met betrekking tot aanbod en contact beschikbaar.

team Meppel Actief