Met het openbaar vervoer

Vlak bij het centrum van Meppel ligt het treinstation. Met goede verbindingen vanuit Noord-Nederland en via Zwolle vanuit het midden van Nederland, is de stad eenvoudig te bereiken. Bij het station kunt u gratis parkeren, start de stadsbus en vertrekken vele bussen richting de regio.

Qbuzz verzorgt de uitvoering van een groot deel van het streekvervoer in en rond Meppel. Daarnaast rijdt Syntus met één streeklijn door de gemeente Meppel en Connexxion met twee. Connexxion Taxi Service verzorgt een aantal regionale lijnen, de LijnBelBus en de Buurtbus. Ook verzorgen zij de Regiotaxi en Wmo-deeltaxi voor WMO-pashouders die geen gebruik van de Stadsbus Meppel kunnen maken.

Stadsbus Meppel

De Stadsbus Meppel brengt u zeven dagen per week voordelig op uw bestemming. De bus rijdt een vast rondje door Meppel. Op deze route kunnen reizigers ook buiten de haltes de hand opsteken en instappen. U betaalt een vast bedrag per rit. Voor informatie en reisadvies 088 – 339 47 80.

Reisadvies van deur tot deur

OV- reisadvies
0900 – 9292 (€0,90 per minuut met een maximum van €18)
www.9292.nl

Weet u het nummer van de buslijn? Dan kunt u de route en de dienstregeling ook vinden op: www.qbuzz.nl.

De dienstregeling van Stadsbus Meppel vindt u op www.stadsbusmeppel.nl.

Klantenservices

Klantenservice Qbuzz (geen reisinformatie)
0900 – 728 99 65 (lokaal tarief)
www.qbuzz.nl

Klantenservice Connexxion Taxi Service (geen reisinformatie)
0900 – 0400 359 (lokaal tarief)

Ov-chipkaart

De OV-chipkaart is een betaalmiddel voor het openbaar vervoer. Of u nu met de tram, de trein, de bus of de metro reist. Er bestaan twee soorten OV-chipkaarten: Een anonieme kaart is voor het reizen in het algemeen en met een persoonlijke kaart met foto kunt u abonnementen en trajectkaarten bestellen. Ga voor meer informatie en het bestellen van een kaart naar http://www.ov-chipkaart.nl

De OV-chipkaart is niet geldig in de Stadsbus Meppel.