Energiecoaches Meppel

Wil je aan de slag met energiebesparing in jouw woning, maar weet je niet waar te beginnen? Dan is een energiecoach iets voor jou! Een energiecoach komt bij je thuis en geeft tips en informatie over alle onderdelen waar energie bespaard kan worden. Denk hierbij aan de energierekening, welke isolerende maatregelen een optie kunnen zijn, het energieverbruik van apparaten, installaties en verlichting en jouw eigen energiegebruik.

Wat is een energiecoach?

Een energiecoach is een vrijwilliger, getraind als specialist in energiebesparing. De energiecoach deelt graag tips over het verlagen van het energieverbruik of het verduurzamen van uw woning. Het maakt niet uit of u een woning huurt of hebt gekocht, iedereen kan slimmer met energie omgaan. Alle inwoners zowel huurders als woningeigenaren van de gemeente Meppel kunnen een energiecoach inschakelen. De Meppeler energiecoach is onafhankelijk, en helpt u gratis zonder commercieel oogmerk! De energiecoach komt gratis langs om te kijken waar voor uw woning de bespaarkansen liggen. De energiecoach geeft advies en kan u helpen om de juiste materialen aan te schaffen, zoals radiatorfolie, bespaarstekkers of tochtstrips.

Bekijk de video

Meer weten over wie de energiecoaches zijn en wat ze doen? Bekijk dit filmpje op youtube.com

Maak een afspraak

Wilt u energie besparen, maar u weet niet goed hoe? Meld u aan voor persoonlijk advies via info@energiecoachmeppel.nl. Eén van de energiecoaches neemt contact met u op voor het plannen van een afspraak.

Samenwerking

De energiecoaches zijn een gezamenlijk initiatief van Energie Coöperatie Duurzaam Nijeveen, gemeente Meppel, woningcorporaties Actium en Woonconcept, huurdersverenigingen en Meijer Verduurzaamt.

 

Energiecoach-Lois-vierkant