Meppeler energiecoach

De Meppeler energiecoach is een vrijwilliger die door een ervaren energieadviseur is opgeleid om u te helpen met energiebesparing in uw woning. Of u nu een huurwoning heeft of een eigen woning bezit. Kleine aanpassingen kunnen tot wel € 100,- per jaar besparen op uw energierekening.

De energiecoach loopt samen met u door het huis en kijkt waar energie te besparen valt. Dat doet hij/zij met behulp van een lijst. Na het huisbezoek ontvangt u van de energiecoach een rapport met de resultaten.

Gratis energiebespaarbox

Tijdens uw afspraak met de energiecoach krijgt u een gratis energiebespaarbox (op=op). Hierin zitten energiebesparende producten met een waarde van € 50,-. Zo kunt u direct aan de slag.

Aanvragen energiecoach

Inwoners van Nijeveen, zowel huurders als woningeigenaren, kunnen gratis een Meppeler Energiecoach inschakelen. Ook aanvragen vanuit Meppel zijn welkom. Hiervoor kan een afspraak gemaakt worden via energiecoach@duurzaamnijeveen.nl

Betrokken partijen

Er zijn naast de gemeente Meppel een aantal partijen betrokken bij het initiatief waarvan de coördinatie bij Energie Coöperatie Duurzaam Nijeveen ligt. De woningcorporaties Actium en Woonconcept doen mee, de huurdersverenigingen en Meijer Verduurzaamt maken onderdeel uit van het geheel. 

Meppeler Energiecoaches helpen inwoners verduurzamen

Lute Piest deelt energiebespaarbox uit