Links energiebesparing

Energiebesparing is zowel goed voor het milieu en klimaat als uw portemonnee. Met kleine maatregelen kunt u al veel energie besparen. Ook zijn er bepaalde subsidieregelingen waar u wellicht gebruik van kunt maken.

Kijk op de volgende websites voor meer informatie:

 • www.snn.eu
  Het Samenwerkingsverband Noord-Nederland is een samenwerkingsverband van de drie noordelijke provincies met als doel de economische positie van Noord-Nederland te versterken. Hier vindt u informatie over subsidies die u kunt krijgen voor energiebesparende maatregelen.
 • www.meermetminder.nl
  Meer Met Minder is de nationale aanpak van energiebesparing in bestaande woningen en andere gebouwen. Op de website vindt u informatie over energiebesparing en subsidiemogelijkheden.
 • www.energiebesparendoejenu.nl
  De website van de rijksoverheid met alle mogelijkheden voor een energiezuinig en duurzaam huis op een rij: isolatie, duurzame alternatieven voor verwarming, zonnepanelen en meer.
 • www.rvo.nl
  Als het gaat om duurzaamheid, innovatie, internationaal ondernemen en samenwerken is Agentschap NL hét aanspreekpunt voor bedrijven, kennisinstellingen en overheden.
 • www.milieucentraal.nl
  Milieu Centraal is een landelijke organisatie die consumenten praktische en betrouwbare milieu-informatie biedt.
 • www.energiesubsidiewijzer.nl
  Op deze website ziet u precies welke mogelijkheden er in uw situatie zijn om subsidie te ontvangen van bijvoorbeeld de rijksoverheid, de provincie of uw gemeente.