Warmtemaand Koedijkslanden

De hele maand juni is het Warmtemaand in Koedijkslanden. Dit houdt in dat er in juni voor de bewoners van Koedijkslanden allerlei activiteiten worden georganiseerd met betrekking tot aardgasvrij wonen.

Zaterdag 24 juni - De Koemarkt

De Koemarkt van 09.00 - 17.00 uur is een feestelijk evenement met onder andere muziek, een kinderrommelmarkt en allerlei kraampjes. In het kraampje van Aardgasvrij Koedijkslanden is alle informatie verkrijgbaar over de weg naar een aardgasvrij Koedijkslanden, handige tips om makkelijk energie te besparen en te isoleren. Bij de kraam kunt u ook vragen achterlaten.

Dinsdag 27 juni - Bijeenkomst Aardgasvrij Koedijkslanden

Tijdens de bijeenkomst Aardgasvrij Koedijkslanden worden alle inwoners van Koedijkslanden bijgepraat over de over mogelijke technieken voor een aardgasvrij Koedijkslanden. De eerder gestelde vragen – onder andere tijdens de buurtborrels – worden besproken en er is alle ruimte om met elkaar in gesprek te gaan.

Ontvangst: 19.15 uur, met koffie/thee en wat lekkers
Start: 19.30 uur
Eind: 21.00 uur
Locatie: Terra Meppel, Werkhorst 58

Geef uw aanmelding aan ons door voor deze avond. (externe website)

Week 24/25 Fixteam Drenthe

Het Fixteam Drenthe komt langs in de wijk Koedijkslanden. Het mobiel klusteam helpt wijkbewoners concreet met eenvoudige, energiebesparende maatregelen die meteen resultaat opleveren. Denk aan het aanbrengen van tochtstrippen en radiatorfolie, het dichten van kieren en naden en het instellen van de cv-ketel. Komt u het Fixteam tegen? Spreek ze aan en maak een afspraak.

De hele maand juni: Energiespeurtocht Aardgasvrij Meppel

Ga samen met uw kind op ontdekkingstocht met de Energiespeurtocht Aardgasvrij Meppel. De speurtocht wordt uitgedeeld op verschillende locaties in de wijk zoals de Koeberg. Kinderen die meedoen maken kans op een leuke duurzame prijs!

Duurzame Open Huizen-dag Koedijkslanden

De Duurzame Open Huizendag wordt verplaatst naar het najaar. Heeft u zich opgegeven als huiseigenaar of deelnemer tijdens de buurtborrels? Dan nemen wij persoonlijk contact met u op over uw aanmelding.