Denk mee over de warmtetransitie

Voor u als inwoner of ondernemer gaat er het nodige veranderen. Daarom is uw mening voor ons heel belangrijk.

Samen met een groep inwoners, ondernemers, netbeheerders, woningcorporaties en andere specialisten heeft de gemeente een plan gemaakt om in 2040 aardgasvrij te zijn. Dit plan noemen we de ontwerp transitievisie warmte. Voor u als inwoner of ondernemer gaat er het nodige veranderen. Daarom is uw mening over de ontwerpvisie voor ons ook heel belangrijk.

Uw mening telt

De afgelopen maanden hebben we op verschillende manieren uw mening gevraagd over de ontwerpvisie. Via Swipocratie, een ondernemersenquête, door de verspreiding van gastenboeken die u kon invullen en terugsturen en door een zienswijze in te dienen. Op dit moment zijn we alle meningen aan het verzamelen en verwerken. Op 8 september organiseren we een bijeenkomst waarin we u een terugkoppeling geven. Met uw mening verbeteren of vullen we de ontwerpvisie aan. Het doel is om dit jaar de ontwerpvisie ter besluitvorming aan te bieden bij de gemeenteraad.  

Bijeenkomst 8 september

Op 8 september organiseren we een tweede dialoogavond voor iedereen in de gemeente Meppel. We geven u een terugkoppeling over de opgehaalde meningen. Zien we u ook? Op de pagina Agenda kunt u zich aanmelden voor deze avond.