Mariska Hoekstra

marika_hoekstra

Liefde hier
Hartje daar
ringen om
en trouwen maar!

Over trouwen

Hebben jullie een datum? En willen jullie een BABS om jullie huwelijk te voltrekken in de gemeente Meppel?

Kijken jullie uit naar een trouwceremonie met een speech speciaal voor jullie en met veel aandacht geschreven?

Een speech dat het verhaal over jullie liefde vertelt met een lach, en misschien een traan?

Deze dag draait om jullie liefde en jullie wens om in het huwelijk te treden met elkaar. Een hele bijzondere gebeurtenis die alle aandacht verdient.

Per 1 april 2022 mag ik binnen de gemeente Meppel aan de slag als buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand, oftewel trouwambtenaar. Ik kijk er naar uit om jullie huwelijken te gaan voltrekken!  

De plaats of tijd van de huwelijksvoltrekking, samenstelling of afkomst van het bruidspaar, een zaal vol of een enkele gast, kinderen, traditioneel of juist buiten de lijntjes, kom maar op!

Over mij

Mijn naam is Mariska Hoekstra en ik woon in Kolderveen. Als intern begeleider ben ik werkzaam in het basisonderwijs. Ook sta ik 2 dagen in de week voor de klas.

Maar er is tijd voor meer..

De mooie dingen van het leven, daar kan ik enorm van genieten; ik houd van een goed verhaal(vertellen), eindeloos koffie(of wijn) drinken, hardlopen in de natuur(wandelen mag ook), afspreken met vrienden of een onverwachte ontmoeting.

Een goed gesprek, humor en zelfspot zijn mij niet vreemd. Ik hou van de zon, ik hou van de liefde en mijn familie is mij lief. Aan het werk zijn als trouwambtenaar zie ik echt als iets heel unieks. Jij bent degene die de eervolle taak heeft om twee mensen die voor het leven met elkaar verbonden willen worden in de echt te verbinden. Naast dat deze procedure heel zorgvuldig gedaan moet worden vind ik ook dat de gehele ceremonie alle aandacht verdient.

Ik vind het leuk om mensen te leren kennen, hun verhaal te horen. Elk paar heeft zijn eigen geschiedenis en zijn eigen toekomst. Door goed naar hen te luisteren en dit om te zetten in een mooie toespraak kun je echt iets toevoegen aan deze mijlpaal.

Laat het trouwseizoen maar van start gaan, ik wil de uitdaging wel aan gaan om van elke trouwerij iets heel speciaals te maken.