Nieuws

 • Asfaltwerkzaamheden

  13 mei 2024

  In de periode juni-juli zullen asfaltwerkzaamheden plaatsvinden op diverse locaties in de gemeente Meppel.

 • Small villa’s krijgen definitief een plek in Nieuwveense Landen

  16 mei 2024

  Op 13 mei ondertekenden wethouder Robin van Ulzen, directeur Ewald Spijker en Bastiaan Dijk namens Hesp Projectontwikkeling de overeenkomst voor de realisatie van 28 small villa’s in deelgebied Boshoven in de wijk Nieuwveense Landen. Het project draagt de naam “Mooi Boshoven”.

 • Uitnodiging voor het afscheid van burgemeester Korteland

  15 mei 2024

  Tijdens een buitengewone vergadering van de gemeenteraad neemt burgemeester Richard Korteland na ruim 7 jaar afscheid als burgemeester van de gemeente Meppel. Het gemeentebestuur heeft grote waardering voor zijn inzet van de afgelopen jaren. U bent van harte uitgenodigd om bij de buitengewone raadsvergadering en/of receptie aanwezig te zijn.
  Tijdens de feestelijke receptie kunt u persoonlijk afscheid nemen van burgemeester Richard Korteland.
  Uw aanwezigheid wordt bijzonder op prijs gesteld.

 • Cursus Zorg om dementie

  08 mei 2024

  Wij organiseren samen met de gemeente Westerveld en de Noorderboog een cursus "Zorg om dementie". De cursus bestaat uit 4 avonden en wordt aangeboden aan naasten die zorgen voor iemand met dementie uit de gemeente Meppel of Westerveld en naasten die zorgen voor iemand met dementie en zelf in de gemeente Meppel of Westerveld wonen.

 • Wilt u uw stem laten horen? Doe mee met de gratis cursus Politiek Actief in Meppel

  06 mei 2024

  Vraagt u zich wel eens af hoe de beslissingen worden genomen in de gemeenteraad? Denkt u wel eens dat u dat beter zou kunnen? Of wilt u iets voor elkaar krijgen in de gemeente, maar weet u niet hoe? Volg dan cursus Politiek Actief voor de gemeente Meppel en ontdek het! Wie weet bent u hierna wel zó geïnspireerd geraakt dat u zelf actief wilt worden in de gemeentepolitiek, bijvoorbeeld als raadslid. De cursus start op dinsdagavond 1 oktober 2024. Meedoen is gratis.

 • Integrale controle prostitutie-inrichtingen

  03 mei 2024
 • 5 Koninklijke Onderscheidingen in de gemeente Meppel

  26 april 2024
 • Impulsregeling Klimaatadaptatie

  25 april 2024