Nieuws

 • Meppel in 1 dag schoon

  07 februari 2023

  Meppel wordt op 9 maart 2023 voor de tweede keer helemaal zwerfafval vrij! Dat is de inzet van ‘Meppel in één dag schoon’. De gemeente zoekt scholen, vrijwilligers, sport- en buurtverenigingen en bedrijven in Meppel en Nijeveen die willen meehelpen die dag.

 • Nieuwe naam park Nieuwveense Landen: Mandenmakerspark

  31 januari 2023

  Op 31 januari heeft het College officieel de naam Mandenmakerspark vastgesteld voor het nieuw aan te leggen park in Nieuwveense Landen. Voor de naam van het park, dat met de inbreng van omwonenden en leerlingen van het Technasium Dingstede is vormgegeven, was een prijsvraag uitgeschreven.

 • Groen wat gaan we doen

  30 januari 2023

  Update werkzaamheden wijkteams

 • Data gratis takken brengen 2023

  13 januari 2023

  In het voor- en najaar kunt u op een aantal dagen gratis snoeiafval/takken brengen naar het afvalbrengstation (ABS) in Havelte.

 • Bijzonder woon- en zorgconcept in Nieuwveense landen stap dichterbij

  12 januari 2023

  Op woensdag 11 januari ondertekenden wethouder Robin van Ulzen, Alinda Kloosterman, directeur Kind, Jeugd en Gezin van Cosis en Peter Prak van Ontwikkelingsbedrijf Onz’Hof voor stichting Knarrenhof een intentieverklaring voor de komst van een uniek woon- en zorgconcept. Het betreft nieuwbouw voor zorgorganisatie Cosis, gecombineerd met een Knarrenhof in de nieuwbouwwijk Nieuwveense landen. De leefgemeenschap bestaat uit woningen en dagbesteding met 24-uurs ondersteuning voor mensen met een verstandelijke beperking en woningen van stichting Knarrenhof voor senioren.

 • Gecombineerde aanslagen gemeentelijke belastingen 2023

  09 januari 2023