Nieuws

 • Op korte termijn onderwijs in Nieuwveense Landen 19 juli 2018

  Het college stelt de raad voor een basisschool te realiseren in Nieuwveense Landen. Er wordt dan een tijdelijk schoolgebouw geplaatst, zodat de eerste kinderen bij aanvang van het schooljaar 2019-2020 in hun eigen wijk naar school kunnen.

 • Gemeente legt afvalverwerker Talen bestuursdwang op 19 juli 2018

  De gemeente Meppel heeft de afgelopen maanden veel klachten en gevoelens van onveiligheid ontvangen over afvalverwerker Talen. De gemeente heeft inmiddels juridische stappen genomen.

 • Sethehaven Op- & Overslag koopt 1,6 ha haven in Meppel 18 juni 2018

  Sethehaven Op- en Overslag heeft op bedrijventerrein Oevers D in Meppel 16.600 m² (1,6 ha) grond aan de Sethehaven gekocht voor uitbreiding van het huidige bedrijf. Sethehaven Op- en Overslag beschikt op Oevers D al over een mooie nieuwe locatie, goed bereikbaar via water en weg. Er kunnen binnenvaartschepen komen tot 2.000 ton. Eén zo'n schip vervangt tot zestig vrachtwagens.

 • Open house procedure Wmo begeleiding 2019 18 juni 2018

  De huidige contracten voor Wmo begeleiding van de gemeenten Staphorst, Meppel, Hoogeveen en De Wolden lopen per 31 december 2018 af. De gemeenten hebben gekozen voor een Open house inkoopprocedure. Daarbij mogen alle aanbieders inschrijven. De gemeenten gunnen de opdracht aan alle inschrijvers die voldoen aan alle gestelde eisen en voorwaarden van het aanmeldingsdocument.

 • Nieuwsbrief economie 07 mei 2018

  Regelmatig wordt de nieuwsbrief economie aan diverse abonnees gestuurd.

Subnavigatie