Nieuws

 • Collectief vervoer rond de feestdagen 13 december 2017

  Veel mensen willen op dezelfde tijd op bezoek bij familie, vrienden of kennissen. Als het weer niet mee zit, kunnen er knelpunten ontstaan. Reserveer daarom minstens één dag tevoren uw rit voor de heen- én terugreis.

 • Gemeente controleert containers met pmd-verpakkingen 12 december 2017

  Handhavers van de gemeente gaan regelmatig op pad om containers met pmd-afval - plastic, metalen en drankenverpakkingen - te controleren.

 • Veel belangstelling voor vrije kavels in Nieuwveense Landen 12 december 2017

  De gemeente Meppel is onlangs gestart met de verkoop van vrije kavels in de deelbuurt Broeklanden. Om in aanmerking te kunnen komen voor één van de 31 vrije kavels was een verkoopprocedure van toepassing. De inschrijfperiode is vrijdag 1 december 2017 gesloten.

 • Reacties voorontwerpbestemmingsplan Transformatiegebied Noordpoort 11 december 2017

  Tijdens de Noordpoort manifestatie en bewonersavonden, via social media en online platform Citizenlab hebben inwoners en ondernemers in oktober en november gereageerd op plannen voor het Transformatiegebied Noordpoort.

 • Nieuw plan Zuideinde bekend 07 december 2017

  Het college van B&W heeft besloten om de voormalige Stad & Esch locatie aan het Zuideinde 76 te verkopen aan Schavast BV te Hasselt. Schavast heeft een plan gemaakt dat goed aansluit bij de directe omgeving en ook nog de meeste meerwaarde creëert.

Subnavigatie