Nieuws

 • Wijziging openingstijd

  Donderdag 27 en vrijdag 28 april zijn alle diensten gesloten.

 • Koninklijke Onderscheidingen Algemene Gelegenheid 26 april 2017

  Op woensdag 26 april 2017 heeft burgemeester R.T.A. Korteland Koninklijke Onderscheidingen uitgereikt aan vier inwoners van de gemeente Meppel, die zich op bijzondere wijze verdienstelijk hebben gemaakt.

 • Van onder- naar beter belicht: themabijeenkomst toerisme

  De Raad organiseert maandag 29 mei een themabijeenkomst toerisme. Ondernemers en instellingen op het gebied van recreatie en toerisme en belangstellenden zijn van harte welkom om 19.00 uur in Restaurant De 3 Kalkovens, Steenwijkerstraatweg 98 Meppel.

 • Project Wildcamera: vrijwilliger gezocht 20 april 2017

  Nachtactieve dieren als steenmarters en egels komen in Nederland geregeld in de directe omgeving van mensen voor, maar worden zelden gezien. Daarom is in 2016 gestart met het landelijke burgerwetenschapsproject ‘Wildcamera – zoogdieren in de achtertuin’. Met wildcamera’s wordt onderzoek gedaan in tuinen van bewoners naar het voorkomen van wilde zoogdieren in stedelijk gebied. Het project gaat nu ook van start in de gemeente Meppel. Hiervoor zoeken wij nog één vrijwilliger die het leuk vindt onderzoek te doen met deze wildcamera’s.

 • 4 mei Stille Tocht Meppel 19 april 2017

  Op 4 mei vindt elk jaar de Nationale Herdenking plaats. Tijdens deze dodenherdenking worden om 20.00 uur in het hele land twee minuten stilte in acht genomen. Met de Stille Tocht door Meppel betuigen we respect aan de slachtoffers en de nabestaanden.

Subnavigatie