Nieuws

 • Hoe veilig voelt u zich in onze gemeente?

  In de gemeente Meppel wordt een onderzoek uitgevoerd naar criminaliteit, onveiligheid, buurtproblemen en het optreden van politie, brandweer en gemeente op het gebied van veiligheid: de Veiligheidsmonitor. Circa 2.500 inwoners ontvangen het onderzoek en kunnen hun mening geven over hoe zij de veiligheid in hun buurt ervaren. Zij krijgen in de derde week van augustus een vragenlijst toegestuurd. De resultaten worden begin 2018 verwacht.

 • Aanleg rotonde Nieuwe Nijeveenseweg 08 augustus 2017

  Maandag 28 augustus wordt gestart met de aanleg van een rotonde in de Nieuwe Nijeveenseweg. Hierdoor is het verkeer van en naar Nijeveen tijdelijk gestremd.

 • Wijzigingen tijdens Donderdag Meppeldagen

  Van 20 juli t/m 24 augustus staan 6 donderdagen in het teken van het evenement Donderdag Meppeldag.

 • Stadsbus Meppel geeft bij 5 keer reizen gratis een ijsje!

  Afgelopen week is de zomeractie gestart van de Stadsbus Meppel in samenwerking met IJsmakers, Kruisstraat 25 in Meppel. Iedereen die vijf keer met de Stadsbus Meppel reist en de stempelkaart laat stempelen door de chauffeur, kan bij IJsmakers gratis een heerlijk ijsje ophalen.

 • Doe ook mee aan de Duurzame Huizenroute

  Heeft u maatregelen getroffen om uw huis te verduurzamen en u wilt dit graag delen? Meld u uw huis dan aan voor de Duurzame Huizenroute via www.duurzamehuizenroute.nl.

Subnavigatie