Nieuws

 • Inzendtermijn aanjaagbudget 2018 gestart

  Nieuwe initiatieven gezocht! De inzendtermijn van het aanjaagbudget voor 2018 is gestart. Tot en met 1 december 2017 kunnen alle inwoners, ondernemers en instellingen voor de vierde keer kans maken op een deel van het aanjaagbudget maatschappelijke initiatieven (€ 200.000,-) dat de gemeente hiervoor beschikbaar stelt. Heeft u een initiatief of idee dat bijdraagt aan de ontwikkeling van Meppel? Doe dan een aanvraag via www.meppel.nl/aanjaagbudget of kom naar de inspiratiebijeenkomst op dinsdag 7 november.

 • Werk mee aan een aantrekkelijk Transformatiegebied Noordpoort 16 oktober 2017

  Zaterdag 7 oktober was er volop activiteit in Transformatiegebied Noordpoort. Tussen de watertoren en het centrum ontstaat een gebied om te wonen, te werken en te recreëren. Er komt een nieuw bestemmingsplan voor de 12 hectare van de Watertorenbuurt, de bedrijventerreinen Steenwijkerstraatweg, Oude Vaart en delen van Oevers D en de omgeving van Greijdanus en Agrifirm.

 • Natuurwerkdag: help je mee om het Ringpark Oosterboer op te knappen? 16 oktober 2017

  Op zaterdag 4 november is het Natuurwerkdag. Overal in Nederland gaan vrijwilligers aan de slag in de natuur. Ook in Meppel kun je meedoen. We gaan aan de slag in Ringpark Oosterboer. We gaan hier zagen en takken knippen, wilgen knotten, en eventueel randen steken.

 • Ook woningen in het duurdere segment nu in de lift in de gemeente Meppel 13 oktober 2017

  De Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM) heeft vandaag de woningmarktcijfers van het derde kwartaal 2017 gepresenteerd en daaruit blijkt dat woningprijzen in de stad ‘door het dak gaan’.

 • Gemeente Meppel organiseert Jongerengemeenteraad 13 oktober 2017

  Op maandag 16 oktober 2017 organiseert de gemeenteraad in samenwerking met ProDemos -Huis voor democratie en rechtsstaat, een Jongerengemeenteraad.

Subnavigatie