Nieuws

 • Gert-Jan Fokkema wordt raadsgriffier Smallingerland 16 november 2018

  Gert-Jan Fokkema is door de werkgeverscommissie van de gemeenteraad van Smallingerland voorgedragen als raadsgriffier. De 46-jarige Fokkema is nu nog griffier van de gemeente Meppel.

 • Informatiebijeenkomst eenzaamheid

  Eenzaamheid komt steeds vaker voor. Toch heerst er een groot taboe op. Niemand geeft graag aan anderen toe dat hij zich eenzaam voelt. Tijdens een informatiebijeenkomst op 27 november a.s. kun je in een open sfeer praten over eenzaamheid.

 • Acquisitie gemeentegids 08 november 2018

  Jaarlijks geeft Akse Media de gemeentegids voor Meppel uit. Voor de gids 2019 is gestart met het werven van advertenties.

 • Kinderen brengen burgemeester ontbijtje op stadhuis 06 november 2018

  Vanochtend brachten 38 kinderen van de Koningin Beatrixschool uit de wijk Haveltermade een ontbijtje bij burgemeester Korteland op het stadhuis. Met dit gezamenlijk Burgemeestersontbijt gaven zij het goede voorbeeld in de week van Het Nationaal Schoolontbijt, waarbij een half miljoen kinderen samen gezond ontbijten op zo’n 2.500 basisscholen.

 • Behouden busverbinding Nijeveen en de stadsbus door Berggierslanden 05 november 2018

  Het behoud en verbeteren van de busverbinding met Nijeveen en de wijk Berggierslanden meenemen in de route van de stadsbus, dat zijn de belangrijkste suggesties die de gemeenteraad heeft ontvangen als reactie op de enquête over het openbaar vervoer en publiek vervoer in onze gemeente.

Subnavigatie