Nieuws

 • Meppel decor voor Kerst met de Zandtovenaar 2018 20 september 2018

  Op donderdagavond 13 december brengt Nederlands beroemdste zandtovenaar Gert van der Vijver Meppel in kerstsferen tijdens het muzikale familiespektakel Kerst met de Zandtovenaar. Op het Kerkplein ‘vertelt’ hij samen met diverse Nederlandse artiesten het kerstverhaal met zijn indrukwekkende zandtekeningen. Kerst met de Zandtovenaar beleeft de zevende editie. KRO-NCRV heeft dit jaar gekozen voor Meppel als de opnamelocatie van dit kerstspektakel.

 • Terinzagelegging concept-Nadere regels Stimuleringssubsidie verkleuren en/of verplaatsen binnenstad Meppel 10 september 2018

  Om te zorgen dat Meppel een aantrekkelijke binnenstad houdt wil de gemeente de leegstand van winkels in de aanloopstraten aanpakken en komen tot concentratie van winkels in het kernwinkelgebied. Met een subsidie wil de gemeente vastgoedeigenaren en ondernemers enthousiast maken om hieraan mee te werken.

 • Doe mee aan Nationale Duurzame Huizen Route 05 september 2018

  Langs de Nationale Duurzame Huizen Route delen huiseigenaren hun ervaring over duurzaam wonen. Via duurzamehuizenroute. nl melden trotse huiseigenaren hun woning aan. Zo inspireren zij anderen bij het verduurzamen van hun woning.

 • Mantelzorgers krijgen € 50,- 04 september 2018

  Mantelzorgplatform en gemeente Meppel waarderen mantelzorgers vanaf 6 jaar met VVV- of Meppelbonnen ter waarde van € 50.

 • Samen met buren zonnepanelen regelen? 03 september 2018

  Vind je ook dat er meer zonnepanelen op de daken kunnen? Kom dan dinsdag 18 september naar de startbijeenkomst van Buurkracht!

Subnavigatie