Nieuws

 • Partij PMD-afval afgekeurd 14 januari 2019

  Als er materiaal bij het PMD-afval zit dat er niet in thuishoort, kan een hele vracht worden afgekeurd. Dat was helaas afgelopen week het geval. Een volledige vrachtwagen vol PMD-materiaal van de gemeente Meppel is afgekeurd, omdat er medisch afval in aangetroffen werd. Dat is voor de afvalverwerker reden om de hele partij af te keuren.

 • Meppel wil meer integraal persoonsgebonden budget 10 januari 2019

  De gemeente Meppel doet in 2019 en 2020 opnieuw mee aan de landelijke pilot Integraal persoonsgebonden budget (I-pgb). Huishoudens met een complexe zorg- en begeleidingsvraag hebben nu te maken met verschillende regels en budgetten. Dat kan anders.

 • Diep geluk voor iedereen: Meppel hijst de regenboogvlag 08 januari 2019

  Burgemeester & wethouders van Meppel hebben vandaag de regenboogvlag gehesen om te onderstrepen dat in de gemeente Meppel iedereen van harte welkom is. Het gemeentebestuur neemt daarmee stelling tegen de uitgangspunten van de Nederlandse vertaling van de Nashville Declaration.

 • Directeur Meppeler schouwburg kiest voor Frankrijk 08 januari 2019

  Wybrich Kaastra, directeur van Schouwburg Ogterop in Meppel, heeft burgemeester & wethouders te kennen gegeven om over enkele maanden de leiding over het theater te willen overdragen. Dit betekent dat zij na negen theaterseizoenen het lopende seizoen en de programmering voor 2019 - 2020 kan afronden.

 • Nieuwjaarstoespraak burgemeester Korteland 3 januari 2019 03 januari 2019
 • Tips om stookoverlast te beperken 17 december 2018