Enquête over investeringen in de binnenstad van de gemeente Meppel

De rekenkamercommissie gemeente Meppel wil weten in hoeverre de investeringen in de binnenstad effect hebben. Het onderzoek richt zich op investeringen van de gemeente in het opwaarderen van de binnenstad van Meppel. Helpt u mee?

NAAR DE VRAGENLIJST>>

Het onderzoek

De rekenkamercommissie doet onderzoek naar de investeringen in de binnenstad van Meppel, die de afgelopen jaren hebben plaatsgevonden. Zij wil weten welk effect de investeringen hebben gehad. Het gaat daarbij om investeringen in de fysieke binnenstad, zoals het opknappen van winkelstraten, pleinen en groenvoorzieningen. De vragen zijn toegespitst op inwoners in het gebied, ondernemers in het gebied en bezoekers van de binnenstad.

Binnenstad

Het gaat om het gebied vanaf de Grote Oever, Kleine Oever, Brouwersstraat, Kromme Elleboog, een deel van de Marktstraat, Vledderstraat en de Noteboomstraat.

Wat doet de rekenkamercommissie?

De rekenkamercommissie doet onderzoek voor de gemeenteraad van Meppel. Zij onderzoekt of de gemeente geld goed heeft uitgegeven en of de gestelde doelen voor dat geld zijn behaald. Uw hulp draagt bij aan ons onderzoek
Met het invullen van de online enquête helpt u ons bij het uitvoeren van ons onderzoek. Het invullen van de enquête duurt maximaal vijf minuten. Alvast bedankt voor uw reactie!