Ina Booij

ChristenUnie

U bent waardevol was onze slogan tijdens de verkiezingen van 2018. Daarin is niets veranderd! Dat vraagt wel om uitwerking in de dagelijkse praktijk van het gemeenteraadswerk. Alles toetsen wij daaraan. Maar het past ook echt bij mijzelf. Er is geen verschil tussen onze inwoners. Wij doen er allemaal toe. Dat is ook het mooie van de ChristenUnie.

In de afgelopen periode naar de Tweede Kamerverkiezingen toe was de slogan: Kiezen voor wat echt telt! 

De Bijbel inspireert bij mijn dagelijkse keuzes . Goed doen aan iedereen en zorgen voor de wereld waarop wij leven. Door mijn doen en laten eer ik mijn Vader in de hemel. Daarom zal ik ook duurzame stappen zetten. Groen bevorderen. Dat komt ten goede aan biodiversiteit, luchtkwaliteit en een aangenaam klimaat om te genieten. Het is goed voor alle levende wezens. Dat is ook een drijfveer om actief te zijn binnen de politiek van Meppel.

Ik ben voor iedereen toegankelijk. Ik sta open voor zaken waar onze inwoners tegenaan lopen. Het luisteren naar mensen vind ik belangrijk. Hierbij mijn telefoonnummer. 06-40220814.

In deze tijd loop ik graag met mensen. Andere vormen van contact zijn lastig. Maar er is altijd wel een manier te vinden om met elkaar in gesprek te blijven.

In Meppel zijn veel initiatieven en zijn veel mensen aan elkaar verbonden. Toch zijn er ook mensen die zich alleen voelen en zelfs misschien wel teveel. Dat zou ik graag veranderen. Want samen vormen wij de samenleving van Meppel. Dan kom ik weer terug bij het begin: U bent waardevol. Mijn ideaal is dat wij ons allemaal gekend weten, een veilige woonplek hebben, eten, een inkomen en ons geliefd voelen.