Eduard Annen

Sterk Meppel

Mijn speerpunt voor de gemeente Meppel

De komende jaren wil ik mij, mits ik gekozen word inzetten voor een aantal zaken die mij aan het hard gaan.  De historische binnenstad moet op zijn minst behouden worden en het ecologisch bermbeheer moet worden uitgebreid. Daarnaast moet sport een nog prominentere rol krijgen, sport moet het smeermiddel van de samenleving worden. De revitalisering van de oosterboer staat hoog op de agenda de komende jaren. Ook daar wil ik mij voor inzetten om samen met de bewoners en gemeente een fantastische wijk te creëren waar iedereen zich thuis voelt

De reden waarom ik dit doe

Het is erg gemakkelijk om vanaf de zijlijn te roepen dat de gemeente Meppel zaken niet goed doet of verbeterd moeten worden. Mijn kennis en contacten in het ‘gemeentewereldje’ wil ik gebruiken om Meppel mooier te maken. En dan gaat niet alleen om de grote onderwerpen maar ook om kleinere zaken die mensen bezighouden.

Hiervoor kun je mij benaderen

Ik ben voor alle onderwerpen waar u zich druk om maakt benaderbaar. Wanneer het niet de onderwerpen zijn waar ik woordvoerder van ben binnen de fractie zorg ik ervoor dat er toch een reactie komt. Schroom niet om mij te bellen of te mailen.

Dit wil ik veranderen in de gemeente Meppel

Eigenlijk ben ik best tevreden met ‘hoe het gaat’ in Meppel. Je mag jezelf zijn, er is aandacht voor mensen die het nodig hebben en de toerist bezoekt Meppel graag. Zeker, er kunnen altijd dingen verbeterd worden en laten we daarover met elkaar in gesprek gaan.

Mijn ideale gemeente Meppel

Als ik mag dromen over het ideale Meppel (en natuurlijk Nijeveen en Rogat) dan voelen alle inwoners zich hier thuis en is men tevreden, is het openbare groen divers en netjes onderhouden en liggen de straten er strak bij.

Eduard Annen