Het kennisfestival

Donderdag 28 september is het zover: de tweede editie van Meppel doet & ontmoet. Hét netwerkevenement voor professionals en vrijwilligers die actief zijn in welzijn, sport, cultuur, zorg, ondersteuning, kinderopvang of onderwijs in de gemeente Meppel.

Programma

Vanaf 17.00 uur is Stad & Esch omgetoverd tot een heus kennisfestival, waarbij nieuwe ontmoetingen, het delen van kennis en ervaring en gezelligheid centraal staan.

Portret van onze collectieve wijsheid

Samenwerken in het sociaal domein valt niet mee. Hoe weet je wat andere partijen doen en hoe je ze kunt bereiken? Hoe ga je om met AVG? En hoe benut je alle kennis? Samen hebben wij de antwoorden op deze vragen. Onze tekenende reporter Frank Los zal deze antwoorden verzamelen. Het resultaat wordt een poster die in één oogopslag zal inspireren. Met veel enthousiasme zal hij zijn werk aan ons presenteren.

frank los

Praktisch

Datum: donderdag 28 september 2023
Locatie: Stad & Esch, Ezingerweg 52 in Meppel
Tijd: 17.00 – 22.00 uur (inloop  vanaf 16.30 uur)

Na een gezamenlijke opening en een luxe broodjesbuffet is het tijd voor de workshops. In 2 workshoprondes neem je deel aan interactieve en inspirerende sessies. We sluiten de avond af met een netwerkborrel. Tijdens het festival maakt tekenaar Frank Los interactief een overzichtstekening.