Verhuur parkeerplaatsen Jan van den Boschkade

De gemeente beschikt over een parkeergarage met parkeerplaatsen die beschikbaar zijn voor verhuur.
Op dit moment zijn alle parkeerplaatsen en garageboxen aan Jan van den Boschkade 3 verhuurd. U kunt zich niet opgeven als geïnteresseerde en er worden geen bezichtigingen ingepland. Houd deze pagina in de gaten voor de actuele stand van zaken.

Informatie parkeergarage

De overdekte parkeergarage ligt dicht bij het centrum aan de Jan van den Boschkade 3 in het transformatiegebied Noordpoort. De garage heeft negen parkeerboxen met een eigen ingang en een gezamenlijke parkeergarage. De gezamenlijke parkeergarage is toegankelijk door een elektrische overheaddeur en biedt plaats voor ongeveer 40 auto’s en zeven motoren. De afmetingen van de parkeerplaatsen zijn niet standaard. Een aantal plaatsen zijn vanwege de grootte en manoeuvreren niet geschikt voor het hogere segment. De parkeergarage is voorzien van elektra.

De betreffende parkeerplaatsen of boxen kunnen tijdelijk worden gehuurd, in principe tot en met 31 maart 2022. De huurovereenkomst kan in overleg worden verlengd, afhankelijk van de gebiedsontwikkelingen van het transformatiegebied. De opzegtermijn van de huurovereenkomst is drie maanden. Op de situatietekening (PDF) zijn de beschikbare parkeerplaatsen aangegeven. Aan de tekening kan geen rechten worden ontleend.

Huurprijzen

parkeerplaats auto € 46,73
parkeerplaats motor € 20,09
garagebox € 111,62