Verhuur parkeerplaatsen Jan van den Boschkade

De gemeente beschikt over een parkeergarage met parkeerplaatsen die beschikbaar zijn voor verhuur. Als u een parkeerplaats of box van de gemeente wilt huren, kunt u zich hiervoor inschrijven. Lees verder voor meer informatie.

De overdekte parkeergarage ligt dicht bij het centrum aan de Jan van den Boschkade 3 in het transformatiegebied Noordpoort.

Informatie parkeergarage

De garage heeft negen parkeerboxen met een eigen ingang en een gezamenlijke parkeergarage. De gezamenlijke parkeergarage is toegankelijk door een elektrische overheaddeur en biedt plaats voor ongeveer 40 auto’s en zeven motoren.
De afmetingen van de parkeerplaatsen zijn niet standaard. Een aantal plaatsen zijn vanwege de grootte en manoeuvreren niet geschikt voor het hogere segment. De parkeergarage is voorzien van elektra.

De betreffende parkeerplaatsen of boxen kunnen tijdelijk voor één jaar worden gehuurd, met telkens een verlenging van één jaar.  Opzegtermijn van de huurovereenkomst is drie maanden. Op de situatietekening (PDF) zijn de beschikbare parkeerplaatsen aangegeven. Aan de tekening kan geen rechten worden ontleend.

Huurprijzen

parkeerplaats auto € 44,96 per maand
parkeerplaats motor € 19,32 per maand
garagebox € 107,40 per maand

Bezichtiging

U kunt de locatie bezichtigen op afspraak. Neem hiervoor contact op met het team Vastgoed via telefoon 14 0522.

Reactietermijn

Als u belangstelling heeft kunt u via het online inschrijvingsformulier uw belangstelling kenbaar maken. Lukt het niet om het online formulier in te vullen dan kunt u een papieren versie opvragen via mevrouw A. Albers (Vastgoedmedewerker) via 14 0522..

Inschrijvingsprocedure

Op grond van de notitie ‘procedure verhuur gemeentelijke panden’ vindt de uitgifte (verhuur) van de parkeerplaats/box plaats door middel van inschrijving. Belangstellenden kunnen reageren via een inschrijvingsformulier. Alleen correcte, volledig ingevulde ingestuurde formulieren nemen wij in behandeling. Voor het verhuren van de leegstand worden de mutaties op basis van volgorde van binnenkomst afgehandeld.