Te huur terrein Steenwijkerstraatweg Meppel

Gemeente Meppel gaat een terrein aan de Steenwijkerstraatweg te Meppel, tijdelijk verhuren.

Te verhuren locatie

Het terrein is gelegen in het Noordelijke deel van Meppel (watertorengebied), nabij op- en afrit A32/A28, tussen de Steenwijkerstraatweg en de J.H. van Linschotenstraat te Meppel. Huurprijs € 7,59 per vierkante meter per jaar. Het terrein is te huur vanaf 1 januari 2021, vooralsnog tot 1 september 2021.

De oppervlakte:

Buitenterrein deels omheind 4950 m2

Inschrijvingsprocedure

Op grond van de notitie ‘Procedure verhuur gemeentelijke panden’(PDF) vindt de verhuur van het voormelde terrein plaats door middel van registratie van de potentiële kandidaten.

U kunt uw belangstelling kenbaar maken via een digitaal inschrijfformulier>>. Alleen correcte, volledig ingevulde en tijdig ingestuurde formulieren nemen wij in behandeling. Aan de registratie van uw belangstelling kunnen geen rechten worden ontleend. De gemeente behoudt zich het recht voor om voor de definitieve toewijzing eventueel informatie in te winnen bij derden. Uiterlijk een week na inschrijving ontvang u van ons persoonlijk bericht.

Lukt het niet om het online formulier in te vullen dan kunt u een papieren versie opvragen cluster Vastgoed, team Economie en Regio, via telefoonnummer 14 0522

Bezichtiging

Bezichtiging kan op afspraak. U kunt hiervoor contact opnemen met cluster Vastgoed, team Economie en Regio, via telefoonnummer 14 0522.

Meer informatie