Te huur gebouw aan de Jan van Linschotenstraat 15 Meppel

Gemeente Meppel gaat een gebouw aan de Jan van Linschotenstraat 15 te Meppel, tijdelijk, vooralsnog tot 1 september 2021.

Te verhuren locatie/pand

Het pand is gelegen in het Noordelijke deel van Meppel (watertorengebied), nabij op- en afrit A32/A28.  Bouwjaar van het pand is 1974. De huurprijs is € 21,76 per vierkante meter per jaar.

De oppervlaktes:

  • Buitenterrein omheind 600 m2
  • Buitenterrein omheind ter overname van vorige huurder 475 m2
  • Begane grond 1196   m2
  • Verdieping 525 m2

Inschrijvingsprocedure

Op grond van de notitie ‘Procedure verhuur gemeentelijke panden’, vindt de verhuur van het voormelde pand plaats door middel van registratie van de potentiële kandidaten.

U kunt uw belangstelling kenbaar maken via een digitaal inschrijfformulier>>. Alleen correcte, volledig ingevulde ingestuurde formulieren nemen wij in behandeling. Aan de registratie van uw belangstelling kunnen geen rechten worden ontleend. De gemeente behoudt zich het recht voor om voor de definitieve toewijzing eventueel informatie in te winnen bij derden. Uiterlijk een week na inschrijving ontvang u van ons persoonlijk bericht.

Lukt het niet om het online formulier in te vullen dan kunt u een papieren versie opvragen via 14 0522.

Bezichtiging

Bezichtiging van het pand kan alleen op afspraak. U kunt hiervoor contact opnemen met cluster Vastgoed, team Economie en Regio, via telefoonnummer 14 0522.

Meer informatie