Te huur bedrijfsruimte Steenwijkerstraatweg 78

Gemeente Meppel gaat het pand aan de Steenwijkerstraatweg 78 te Meppel, tijdelijk, vooralsnog voor één jaar, verhuren.

Het pand is gelegen in het noordelijke deel van Meppel, nabij op- en afrit A32/A28. Bouwjaar van het pand is 1960-1970.

Informatie pand

Gebouw bestaat uit twee geschakelde hallen. De hallen zijn te bestemmen voor opslag, orderverzamelen en lichte assemblageactiviteiten. Het buitenterrein bestaan uit verharde ondergrond met omheining en toegangshek. Het terrein is deels te bestemmen als opslagruimte binnen de geldende voorschriften.

Huurtermijn vooralsnog tot 1 september 2021. Huurprijs terrein € 7,59 per vierkante meter per jaar Huurprijs ruimte € 33,90 per vierkante meter per jaar

Meer informatie:

U kunt de locatie op afspraak bezichtigen. Maak een afspraak via 14 0522 of postbus@meppel.nl.

Voorwaarden voor toewijzing

Op grond van de notitie ‘Procedure verhuur gemeentelijke panden’(PDF), vindt de verhuur van de bedrijfsruimte plaats door middel van registratie van potentiële kandidaten. De gemeente behoudt zich het recht voor om voor de definitieve toewijzing eventueel informatie in te winnen bij derden.

Inschrijven

Als u belangstelling heeft kunt u dit kenbaar maken via het online inschrijvingsformulier. Alleen correcte, volledig ingevulde en tijdig ingestuurde formulieren nemen wij in behandeling. Aan de registratie van uw belangstelling kunnen geen rechten worden ontleend. Uiterlijk een week na inschrijving ontvang u van ons persoonlijk bericht. Lukt het niet om het online formulier in te vullen dan kunt u een papieren versie opvragen bij cluster Vastgoed, team Economie en Regio, via telefoonnummer 14 0522.

entree bedrijfsgebouw