Publicatie voornemen tot tijdelijke verhuur schuur van Leerwerkcentrum, Bremenbergweg 2a te Meppel

De gemeente is van plan om een huurovereenkomst aan te gaan met zorgorganisatie Cosis voor de schuur op het terrein aan de Bremenbergweg 2a te Meppel. Op deze locatie is het Leerwerkcentrum van de gemeente gevestigd.

Cosis is voornemens om vanuit de schuur een dagbestedingsgroep actief te laten participeren passend bij de doelstellingen van het Leerwerkcentrum. Dit betekent dat de cliënten van deze dagbestedingsgroep, passend bij hun werk- en denkniveau, in kleine stappen verder opgeleid worden.

Wachttijd

Doordat de doelstellingen van deze dagbestedingsgroep goed aansluiten bij de doestellingen van het Leerwerkcentrum is de gemeente voornemens om de schuur bij het Leerwerkcentrum tijdelijk aan Cosis te verhuren. Na publicatie van dit bericht volgt een wachttijd van minimaal 20 kalenderdagen. Na afloop van de wachttijd gaan wij in gesprek met de huurder als enige gegadigde over de voorwaarden. Pas als er overeenstemming is bereikt, wordt een huurovereenkomst ondertekend. Het voornemen tot verhuur wordt daarmee omgezet in concrete afspraken tussen huurder en verhuurder.

Meer informatie

Als u vragen of opmerkingen heeft over de verhuur van de schuur bij het Leerwerkcentrum, kunt u contact opnemen met de medewerkers van het cluster Vastgoed bij de gemeente Meppel via het  telefoonnummer 14 0522 of postbus@meppel.nl.