Verkoop Park Oud Zuid in Meppel gestart

De realisatie van het nieuwbouw- en transformatieproject Park Oud Zuid is ingeluid met de onthulling van het bouwbord aan de gevel van de voormalige Rijks HBS aan het Zuideinde in Meppel.

Gezamenlijk bouwbord

Wethouder Robin van Ulzen van de gemeente Meppel, Herman Dolstra van Schavast BV, Joost Vente van VanDorsten Makelaardij en Rob Moritz van 19 het atelier architecten hebben gezamenlijk het bouwbord onthuld.

Gevarieerd aanbod

In het centrum van Meppel worden 40 woningen gerealiseerd, waarbij veel aandacht is voor historie en luxe. De voormalige Rijks HBS wordt getransformeerd naar luxe appartementen. In de voormalige Zuiderschool en gymzaal worden grondgebonden woningen gerealiseerd, georiënteerd op het groene hofje achter de woningen. Aan de Prinses Marijkestraat en rondom het binnenterrein worden nieuwbouwwoningen gebouwd met een bijzondere architectuur, geïnspireerd op de naastgelegen monumenten. Aan het Zuideinde tenslotte, komt als poortwachter nog een vrijstaande woning. De verkoop is reeds gestart via VanDorsten Makelaars. Meer informatie: www.parkoudzuid.nl

Onthulling bouwbord Park Oud Zuid_webversie
Op de foto, v.l.n.r.: wethouder van Ulzen, Herman Dolstra, Joost Vente en Rob Moritz