Repair Café Meppel weer open

Het is een tijd stil geweest, maar zaterdag 29 augustus is het Repair Café Meppel weer open. Dat is goed nieuws voor opgespaarde reparaties! Wel passen we onze werkwijze aan om verspreiding van het coronavirus te voorkomen. Zo kunnen we met elkaar zorgen voor een gezond milieu én een gezonde mens.

Wilt u iets laten repareren? Neem dan vooraf contact met ons op. U krijgt dan bericht op welk moment u uw kapotte spullen kunt komen brengen. Dit is tussen 9 en 10 uur. Wij nemen het te repareren goed in en gaan aan de slag.

Als de reparatie is afgerond, nemen we contact op, zodat u uw spullen tussen 12 en 13 uur kunt ophalen. Lukt het niet om de reparatie dezelfde ochtend af te ronden, dan nemen we contact met u op om verdere afspraken te maken.

Alleen zo kunnen de reparateurs op veilige afstand van elkaar werken en elkaar bijstaan om oplossingen te vinden. En ook u komt minimaal in contact met anderen.

U kunt zich aanmelden met een mail naar repaircafemeppel@gmail.com

Andere mogelijkheden zijn het aanmeldformulier bij de agenda van bewustmeppel.nl of een bericht sturen via Facebook. Het is een extra stap, maar zo lossen we het samen op.