Nacht van de Nacht zaterdag 28 oktober

Wandelen in het donker? Doe ook weer mee met de Nacht van de Nacht. Dit jaar organiseren we een leuke avond rondom De Havixhorst.

Om 19.30 uur verwachten we jong en oud bij het parkeerterrein van De Havixhorst aan de Schiphorsterweg 34-36 in De Schiphorst. Op het programma staat een wandeling door de Beeldentuin, koffie bij Ooievaarsstation De Lokkerij en een wandeling door het donkere bos rondom De Havixhorst. Het programma duurt tot ongeveer 21.00 uur. Neem een zaklamp mee. Die heb je wel nodig. Kinderen moeten begeleid worden door hun ouders of een andere volwassene. Deze activiteit is geschikt voor alle leeftijden. Het is verstandig om laarzen te dragen.

Organisatie

De organisatie is in handen van de gemeente Meppel, Scouting Meppel en de Werkgroep Duurzaam Meppel. Wil je meer weten over de Nacht van de Nacht? Ga dan ook eens naar de website www.nachtvandenacht.nl.

Meer weten

Voor meer informatie kun je ook terecht bij Marjan Mulder van de gemeente Meppel via postbus@meppel.nl of 14 0522.Meer informatie over de Nacht van de Nacht vindt u op www.nachtvandenacht.nl en over de beeldentuin op www.beeldenparkdehavixhorst.nl.

logo nacht van de nacht