Coming Out Day: Regenboogvlag en korting op dansvoorstelling

Vrijdag 11 oktober hees wethouder Henk ten Hulscher de Regenboogvlag voor het Stadhuis. Op hetzelfde moment werd de vlag ook gehesen op de Meppeler toren en voor de gemeentewerf. De gemeente deelt in de Regenboogweek flyers uit met korting voor de dansvoorstelling Role Model die 13 november is te zien in Schouwburg Ogterop.

Wethouder Henk ten Hulscher: “Van 11 t/m 18 oktober is het Regenboogweek in Drenthe. In die week hijst Meppel jaarlijks de Regenboogvlag. Dit jaar valt de Regenboogweek in Meppel samen met het Festival van Geluk. Geluk betekent ook dat je de vrijheid voelt om jezelf te kunnen zijn. Een boodschap die aansluit bij de gedachte van de Regenbooggemeenten.”

Role Model

De dansvoorstelling Role Model (12+) gaat over jezelf zijn, mannelijk, vrouwelijk, onverschrokken, rauw of zacht. Door kwetsbaarheid te tonen, kun je een ongekende kracht uitstralen. Zes heel verschillende performers maken een voorstelling die eigenheid en diversiteit viert. Met zang, dans, woord en sport wordt een krachtig beeld van empowerment getoond. Een voorstelling die jong en oud aan het denken zet. Tegen inlevering van de speciale Regenboogweek-flyer krijg je in Schouwburg Ogterop € 2 korting op de dansvoorstelling Role Model.

Informatie www.schouwburgogterop.nl